Розваги на тиждень: ТОП-7 ідей, як батькам відпочити із дітьми у Вінниці

Розваги на тиждень: ТОП-7 ідей, як батькам відпочити із дітьми у Вінниці
  • Літо у самому розпалі, а це значить, що канікули продовжуються і малечу потрібно чимось зайняти.
  • Ми підібрали кілька місць у Вінниці для активного відпочинку дорослих і малих.

 

Як виявилось у місті достатньо закладів та цікавих місць, де можна із користю провести час та отримати масу позитивних емоцій.

Квест-кімнати «Ізоляція» та «Замкнені»

Новий тип розваг – команда із максимум 5-ти людей потрапляє в тематичну кімнату, де за годину повинна знайти відповідь на всі загадки та запитання для того, аби покинути замкнений простір та стати переможцями гри.

Наприклад, «Замкнені» пропонують поринути в атмосферу фільму «Сам удома» або опинитися в імітованій ставці «Вервольф».

Відео дня

Адреса: вул. Соборна, 82

Ціна: 500-600 гривень

В «Ізоляції» вибір трохи ширший, проте не завжди варіанти підходять для дітей. Для сімейних розваг підійдуть кімнати «Аліса в задзеркаллі» та «Цирк». Що стосується решти – радимо уточнювати вікові обмеження в адміністраторів.

Адреса: вул. Соборна, 24 ТЦ «SkyPark»

Ціна: 400-600 гривень (залежить від кількості учасників)

Роликова арена

Хоча у Вінниці достатньо місць, де можна покататися на роликах. Але роликова арена в ТРЦ «Мегамолл» – можливість для тих, хто: не вміє кататися на роликових ковзанах, але хоче навчитися; не має власних роликів, але має величезне бажання покататися.

Адреса: вул. 600-річчя, 17

Ціна: 60 гривень – будні, 70 гривень – вихідні

Льодовий клуб

Чудова можливість остудитися в спекотний літній день та додати фарб у відпочинок. До речі, тут можна домовитися із тренером, який в індивідуальному або груповому порядку навчить вашу дитину стояти на ковзанах. Як то кажуть: «Готуйте санчата влітку»

Адреса: Центральний парк ім. Горького

Ціна: 100 гривень – діти, 150 гривень – дорослі

 Музей науки  

Ще одне нове місце у Вінниці, де можна цікаво та пізнавально провести час разом із дітьми. Саме у «Музеї науки» можна наглядно познайомитися із законами фізики та хімії. Тут все розкажуть і покажуть, а ще запропонуються взяти участь у експериментах. Чудовий інтерактив та розрядка для мізків. Протягом екскурсії жодних гаджетів і телевізорів – це теж важливо.

До речі музей пропонує відмітити дитячий день народження на їх території.

Адреса: вул. Соборна, 24 ТЦ «SkyPark»

Ціна: будні дні 95 гривень – діти, 110 гривень – дорослі; вихідні дні 115 гривень – діти, 130 гривень – дорослі

Аквапарк «Маяк»

Водні розваги завжди доречні для сімейного відпочинку. Вінницький аквапарк хоч і не такий масштабний як хотілося би, але поплескатися і трохи розважитися все ж таки можна. І до речі, якщо ваша дитина не вміє плавати – здається, настав час її навчити. Скористайтеся послугами тренерів у спортивному басейні.

Адреса: вул. Порика, 28

Ціни:  будні дні діти – 200 гривень, дорослі – 240 гривень; вихідні дні діти – 240 гривень, дорослі – 280 гривень. (Ціни вказані за умови придбання абонементу на весь день)

Планетарій

Так-так, він не просто стоїть в Центральному парку ім. Горького, а функціонує і має багато цікавинок для відвідувачів будь-якого віку. Планетарій пропонує кілька програм –  рух Сонця протягом року, точну копію зоряного неба, сонячне та місячне затемнення, польоти супутників та багато іншого, що не можна роздивитися в звичайному житті.

Адреса: вул. Хлібна, 1

Ціна: діти – 20 гривень, дорослі – 40 гривень

Подільський зоопарк

Чудова можливість познайомити малечу із тваринами, яких діти могли бачити лише в енциклопедіях. У вінницькому зоопарку можна подивитися як живуть пелікани, вовки, лами, ведмеді та інші. Зоопарк – це завжди хороша ідея для відпочинку з дітьми. До речі, тут можна погодувати тваринок.

Адреса: вул. Зулінського, 9

Ціна: діти – 25 гривень, дорослі – 50 гривень

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up