З'явилось відео жахливої аварії, яка сталась на Соборній

З'явилось відео жахливої аварії, яка сталась на Соборній
ДТП сталося о четвертій годині ранку. Автомобіль Volkswagen рухався в бік залізничного вокзалу. Chevrolet виїжджав з другорядної вулиці на Соборну. Зіткнення сталося на перехресті вулиць Соборної та Театральної

У Volkswagen їхало двоє. Водій,  22 -річний вінничанин, загинув. Пасажира 1994 року народження у важкому стані в реанімації. Про стан його здоров'я лікарі не кажуть, чекають дозволу родичів.
В коментарях під статею на сайті "На Соборній сталася жахлива аварія - загинув 22-річний вінничанин" багато хто звинувачує таксиста на "Chevrolet". Водій таксі Володимир, знаходиться у лікарні швидкої допомоги і говорить про те що не винен.

- Я виїжджав з вулиці Театральної, знизу від "Тіфліса", - розповідає водій таксі. - Зупинився на перехресті подивитися чи немає машин мені на зустріч, які їдуть з Хмельницького шосе. Включив першу передачу переїхав трамвайні колії, мав рухатись далі, як в лівий бік мого авто, врізався Volkswagen на великій швидкості. Від удару мене розвернуло на 90 градусів. Іншу машину занесло, вона врізалась в стовб, перекинулась.
За словами водія в нього швидкість була кілометрів 10-20 на годину. І він не міг вгадати що на пустинну вулицю на такій швидкості вискочить авто.
- Volkswagen гнався не менше ста кілометрів на годину, - говорить Володимир. - Думаю що вони їхали з Хмельницького шосе, бо від універмагу не могли таку швидкість набрати. На під'йомі до Соборної дорога закрулюється, там школа, тож водій Volkswagen почав видно тормозити на колії і його занесло.

Відео дня

Схема ДТП на Соборній. Сірий автомобіль - Фольксваген Кадді, який рухався в сторону залізничного вокзалу по Соборній. Темно-синій автомобіль - таксі Шевроле. Водій рухався по Театральній перетинаючи Соборну в сторону театру Садовського.  

Відео з камер спостереження. Після зіткнення Фольсквагена і Шевроле, перший автомобіль влетів в електроопору. 

Скориставшись відео ДТП та гугл мапою, журналісти вирахували місцезнаходження авто "Volkswagen". На відео автівка з'являється о 4 годині 00 хвилин 40 секунд.

Приблизна відстань від Троянди місця ДТП складає 100 метрів.

Через три секунди трапилась аварія - о 4 годині 00 хвилин 43 секунді. Арифметичним методом, поділивши відстань на час ми отримали швидкість з якою рухався автомобіль Фольксваген - приблизно 120 км за годину. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (143)
  • Дина Зенина

    Читаю оце усе- і не розумію, в якій країні живу.. Шановні, ну  хоч  трохи дотримуйтесь  орфографії..Нащо ж так з мови знущатись.
  • Анонім

    быстро поедешь - медлено повезут.
  • Анонім

    По соборной ездить нельзя, да насрать. Соборная не для чиновников а для людей, чины служат народу а не народ им!!!!!

    Анонім reply Анонім

    Все прально гавариш, тока правила движения типа того тож соблюдать надо, вот так.
  • Анонім

    Та уже давно все всё видели.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up