З’явилось відео аварії на Пирогова: водій «Опеля» врізався у зупинку та паркан

З’явилось відео аварії на Пирогова: водій «Опеля» врізався у зупинку та паркан
  • У суботу, 4 січня, у Вінниці сталася моторошна аварія, в якій водія врятував пасок безпеки.
  • Виклали відео моменту ДТП.

— Водій «Опель Омега» не обрав безпечної швидкості руху та не впорався із керуванням й зіткнувся з чорним автомобілем «Черрі». Опель за інерцією викинуло на зупинку громадського транспорту, — розповідають у «Ситуаційному центрі».

На щастя ніхто не постраждав, лише автівки та зупинка отримали механічні пошкодження. Також бампер влетів у подвір'я.

На місце події прибув екіпаж патрульної поліції та екіпаж ШМД. На водія Опеля складено протокол за ст.124 КУпАП.

Відео дня

 Дивіться відео моменту аварії:

 

Нагадаємо, ДТП сталася 4 січня, близько 13.15 на вулиці Пирогова. Про аварію у фейсбук розповіла Патрульна поліція Вінницької області.

— Очевидці події, телефонуючи на 102, повідомили, що ДТП — з потерпілими, оскільки автомобіль перекинувся. Але по прибуттю патрульні з'ясували, що 30-річний чоловік, який був за кермом, на щастя, відбувався лише переляком. Врятувало водія, очевидно, те, що він був пристебнутий пасом безпеки, — йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Після Різдва вінничанка втопилась в криниці. Це не перша спроба самогубства

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Тетянв

    Тот кто ехал на учебной машине теперь наверное долго за руль не сядет.
  • Саша Черный

    летняя может гума
  • 1

    Ніби не швидко, а такі піруети,
    несправне рульове керування / гальма ?
  • Влад

    Ну, воткнул зелебоба. С каждым человеком может случится.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up