Звідки пригнати авто? Головні автоновини — за 5 хвилин: тиждень №16

Звідки пригнати авто? Головні автоновини — за 5 хвилин: тиждень №16

Автогаз продовжує дорожчати, чому новий Mercedes-Benz GLE доставили літаком, кому Lexus продаватиме «бус», вибирати електромобіль стало вдвічі простіше та нюанси купівлі авто в Європі.

З кінця лютого автогаз подорожчав майже на 3 гривні

Експерти паливного ринку вважають, що це ще не кінець подорожчання – воно може продовжитися. Причина цьому – прогнозований дефіцит автогазу на ринку, розмір якого може сягати 10-15 тисяч тонн. У результаті, щоб на стелах АЗС не висвічувати риски або нулі, оператори ринку можуть почати регулювати попит ціною. До речі, актуальні ціни для всіх регіонів на бензин, газ і дизель, які оновлюються щодня, ви завжди можете знайти на AUTO.RIA, в розділі «Ціни на пальне».

Читати більше...

Відео дня

Автомобіль тижня. Mercedes-Benz GLE прилетів

Перший екземпляр нового GLE в Україну доставили літаком – настільки нетерплячими виявились українські покупці. Причому не лише ті, яким подивитися-попитати, але й більше 200 таких, які вже оформили замовлення на цей позашляховик. Детальніше про новинку можна дізнатись безпосередньо з самого матеріалу про неї, а тут лише згадаємо про ціни: стартують вони з 1,7 мільйона, а якщо захочете більше опцій або «конячок» двигуна – доведеться заготувати близько 2 мільйонів гривень. Як бачите, в країні проблема ніяк не в «зубожінні», - просто треба навчитися вчасно доставляти нові Мерседеси.

Читати більше...

Це був не жарт. «Буса» від Lexus розсекречено. ВІДЕО

П'ятиметровий мікроавтобус, який в модельній лінійці бренду отримав індекс LM, днями було презентовано в Китаї. Машина призначена не для підвезення продуктів заможними базарними торговцями: весь внутрішній простір буде зайнято пасажирським салоном з телевізором, холодильником і навіть перегородкою між водієм і VIP-мандрівниками. Місць в машині може бути всього 4, а максимум, у «простій» комплектації – 7. Такий от приватний перший клас на базі мікроавтобуса.

Читати більше...

Пропозицій з продажу електромобілів стало вдвічі більше

Навіть якщо не підіймати статистичних даних, а просто прикинути «на око» кількість електромобілів в дорожньому потоці, нескладно зробити висновки, що їх з кожним днем стає все більше. Але ми все ж вирішили дізнатися точні числа, і в результаті порівняння торішньої кількості оголошень про продаж електромобілів на AUTO.RIA з поточними, вийшло, що пропозиція зросла рівно в 2 рази. Що значить – підібрати машину на електротязі стало вдвічі простіше.

Читати більше...

Звідки пригнати автомобіль? Огляд популярних європейських ринків

Давно мрієте про «свіжопригнане» авто, але ніяк не визначитеся куди саме варто за ним їхати? Будь ласка, вибирайте: авторинки Польщі, Литви та Німеччини вашій увазі. Як прийнято говорити, з усіма плюсами, мінусами і підводними каменями – вивчайте!

Читати більше...

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих новин!

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up