Зійшлись «лоб у лоб». В аварії біля Немирова загинула ціла родина

Зійшлись «лоб у лоб». В аварії біля Немирова загинула ціла родина
  • Страшна аварія сьогодні вранці сталася на об'їзній біля Немирова. Рух дорогою був обмежений через численні уламки на дорозі.
  • На місці події працювали поліція, рятувальники та медики. Врятувати життя трьох людей, серед яких неповнолітня, не вдалося.

Автопригода сталась 25 серпня близько 7.30 години ранку на об’їзній дорозі міста Немирів. Про неї ми писали у матеріалі:

О 16 годині поліція Вінниччини повідомила нові деталі, які вдалося встановити слідчим.

Відео дня

Зазначають, що внаслідок зіткнення вантажівки Iveco та легковика Volkswagen загинули троє людей, серед яких 14-річна дівчина.

— За попередньою інформацією слідства, водій легковика, 39-річний вінничанин, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де  зіткнувся з вантажним автомобілем Iveco. У результаті аварії водій автомобіля Volkswagen, його 14-річна дочка та їх 20-річна родичка загинули на місці події. 45-річний водій вантажівки, який перевозив асфальт, не постраждав, — кажуть у поліції. — Досудове розслідування триває. Призначено проведення ряду експертиз, за висновками яких будуть встановлені причини аварії.

 

Читайте також:

Троє вінничан увійшли до паралімпійської збірної України

На площі біля Вежі з'явився новий 3D-малюнок. ФОТО ДНЯ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (27)
  • Вікторія Паляниця

    Боже спаси і сох рани усіх в дорозі
  • Читач48

    эти ушлепки на грузовиках летают похлеще легоковых
  • Max NonStop

    Водій Фольсвагена вилетів із поворота, де його винесло на зустрічну, під вантажівку. Літають, і літають, і смерті не бояться, а даремно...!!! Жах...!!! 👽.

    Иван Жаркий reply Max NonStop

    там дуже цікава розмітка яка не правильна зроблена. там полоса для випередження яка тупо обривається і одразу іде з неї поворот. І це на самому трикутнику. Люди які по ній їдуть повинні різко тормозити або виїзжати на зустрічку на самому повороті доріг.Там уже багато аварій було подібних.

    Читач34 reply Иван Жаркий

    на знаки дивись. там смуга для повороту на ліво. а от через таких для яких смуга на випередження там дтп і трапляються.

    Иван Жаркий reply Читач34

    Знаки я бачив. Я там кожен день проїзжаю.Хіба там не має 2 смуг в одному напрямку на ваговому ?
    2 смуги в одному напрямку а потім знак який вказує на кінець полоси.І за поворотом на Вінницю одразу з"їзд наліво на Мухівці.Не всі знак бачать.Та і розмітки 1.19 не має.Такі як ти і роблять розмітки як"на знаки дивись".
  • Лена Гончар

    Если бы Вы  видели  как  гоняют эти грузовики😡Вечная память погибшим😥

    Natasha Makarova reply Лена Гончар

    Лена Гончар А я вижу как гоняют легковушки. Смертники обгоняют через сплошную, на поворотах - и этого куда больше, чем превысившие скорость грузовики. Они редко вытворяют что-то на дорогах. А вот вечно спешащие и считающие себя богом вождения - это реально беда украинских дорог.

    Олег Островский reply Лена Гончар

    Лена Гончар тягач с порожним прицепом способен маневрировать даже при 140-160 кмч, он гораздо устойчив вашей легковушки,там есть система антизаноса,краны уровня пола, ему пофиг взлететь в поворот на 90,не опрокинется в отличии от легковой

    Олег Островский reply Лена Гончар

    Лена Гончар их по тахометру вычисляет полиция  проезжая рядом,считывают рядом.  алкашню на 90+ сдают свои же колени или тахо даже на паркинга в любой стране Евросоюза через пол года даже

    Лена Гончар reply Лена Гончар

    Олег Островский А обгон на 110 км/ч это не гоняют???

    Katie Kat reply Лена Гончар

    "За попередньою інформацією слідства, водій легковика, 39-річний вінничанин, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху" - уривок зі статті. При чому тут вантажний автомобіль який їхав по своїй смузі?

    Олег Островский reply Лена Гончар

    Лена Гончар я вижу. и что? у них ограничение 90 кмч. это летают?

    Читач48 reply Олег Островский

    а для груженого грузовика в 25-30 тонн это мало?

    Фердинанд Томеш reply Лена Гончар

    Прям стрелку ложат,не несите чушь!

keyboard_arrow_up