Жахлива ДТП на Келецькій: автобус збив пішохода, якого потім переїхав Volkswagen

Жахлива ДТП на Келецькій: автобус збив пішохода, якого потім переїхав Volkswagen
  • Смертельна аварія сталася у Вінниці минулої доби. Потерпілого спочатку збив автобус, а потім ще й переїхав мікроавтобус. Нині встановлюють особу загиблого.

Аварія сталася 26 січня близько 18 години по вулиці Келецькій. 

— Попередньо встановлено, що 60-річний водій автобуса «Богдан» допустив наїзд на пішохода, який перетинав дорогу у невстановленому місті. Від удару потерпілого відкинуло на смугу зустрічного руху, де він потрапив під колеса автомобіля «Фольксваген Транспортер». — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

За кермом мікроавтобуса перебував 53-річний житомирянин.

Особа загиблого невідома. Правоохоронці просять допомогти її встановити та дають опис чоловіка: 

  • На вигляд загиблому 60 років, мав сиве коротке волосся.
  • Був одягнутий в темне коротке пальто, чорні штани, сірий в’язаний светр.

Якщо ви знали загиблого чи припускаєте, хто це може бути, дзвоніть на 102.

Читайте також:

Вінничанка на Lexus збила огорожу та в'їхала у стіну театру Садовського

Триває реконструкція міжнародного пункту пропуску «Могилів-Подільський – Отач»

У центрі міста люди штовхали тролейбус, який утворив затор

Смертельна аварія у Немирівському районі: з'явилися нові деталі

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Aline Grin

    27 січня, близько 19:30 проїжджали там. Так от, що хочу сказати, на відрізку між Космонавтів і Юності нам перебігли дорогу 3-є(!!!) людей, і це під час жвавого руху. Люди самі кидаються під машини.
  • Влалислав

    На места дтп люди говорили что он часто стоял под церквою и просил помощи
    Может так сказать его все до стало и решти покончить с собой
  • Влалислав

    На места дтп люди говорили что он часто стоял под церквою и просил помощи
    Может так сказать его все до стало и решти покончить с собой
  • Ксения Шведюк

    Я ехала в том автобусе. Водитель не гнался на всех скоростях, а мужчина не стоял на разделителе, а перебегал перед автобусом. Даже если бы скорость была 40 км/ч все равно от такого удара шибанет. А инкасаторская машина добила так сказать.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня 21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up