Жахлива аварія під Калинівкою: машину розірвало навпіл. Двоє людей загинули

Жахлива аварія під Калинівкою: машину розірвало навпіл. Двоє людей загинули
  • Загинули двоє людей: водій легковика та пасажирка.

  • Автомобіль розірвало від зіткнення з відбійником.

Сьогодні, 26 березня, під Калинівкою сталася жахлива аварія. Про ДТП повідомляють користувачі соцмереж, інформацію підтверджують викладеними фото та відео.

На instagram-сторінці dtp.vinnytsia виклали відео з місця аварії. У відео бачимо розірвану навпіл машину, коло якої лежать тіла людей. У підпису до відео йдеться про те, що в ДТП є загиблі.

«Жахливе ДТП під Калинівкою, «УкрФлора». Травми несумісні з життям», — повідомляють на сторінці.

Відео дня

У водійській телеграм-спільноті «ДКВ ДТП/ЗАТОРИ ВІННИЦІ» також з’явилися фото з місця аварії.

На сайті поліції області з'явилося повідомлення про ДТП. Правоохоронці пишуть, що «Volkswagen Passat В4» зіткнувся з відбійником. Загинули двоє - 31-річний водій та його 32-річна пасажирка.

На місці аварії працює слідчо-оперативна група та експерти. Працівники патрульної поліції регулюють рух транспорту. 

Причини аварії з'ясують під час розслідування.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (46)
  • Лора Козынюк

    2 роки тому їхали з сестрою з Калинівки на Вінницю (вона за кермом -  10років стажу по Києву). Якраз перед розворотом вже пригальмували, щоб виїжджати на смугу "до Вінниці", як стали свідками страшного ДТП. Була 20 вечора, якраз ця пора року, йшов дощик. Машину на російських номерах на великій швидкості на мокрій дорозі, а там затяжний поворот, занесло і вона теж у цей відбійник врізалася. Вирвало кермо і викинуло його за метрів 20, зрізало передню частину кузова, розвернуло автівку... Слава Богу, чоловік з дружиною вийшли цілі і неушкоджені., правда, у водія чуть був поранений палець. На наш автомобіль тільки посипалися уламки, здається, пробило бампер... Казали працівники ДПС, що якби не цей відбійник, то 100 лобове зіткнення.... Такі от справи. Шкода загиблих. Співчуття рідним.
  • Vladimir Vladimir

    Царство небесне
  • Миша Чорноус

    Видать нормально тулил!
  • Александр Васильев

    Ето последствие пренебрежением ПДД "тише едешь дальше будешь" есть такая пословица
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:41 Засудили чоловіків, які зарізали та пограбували вінничанина 14:39 У Вінниці затримали групу серійних «квартирників» play_circle_filled photo_camera 13:39 Подружжя Остапенків поховали. Їх син і ще двоє постраждалих хлопців — стабільні 13:13 Шукають молодого хлопця, якого підозрюють у крадіжці photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up