Ввели обмеження для вантажівок на пересування дорогами. Деталі

Ввели обмеження для вантажівок на пересування дорогами. Деталі
  • В області впроваджується режим обмежень в дорожньому русі з метою збереження автошляхів. Стосується це вантажівок.

Кого стосуються

Впроваджується режим обмежень в дорожньому русі автомобільними дорогами загального користування Вінницької області великовагових та/або великогабаритних транспортних засобів фактичною масою понад 24 тонни та навантаженням на вісь сім тонн.

Виключення: транспортні засоби, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

Відео дня

Терміни

Обмеження діятиме з червня по вересень, коли денна пора доби за температури повітря вище +28.

Час: з дев'ятої ранку до 22 години.

— З цією метою балансоутримувачам доріг загального користування необхідно забезпечити  встановлення відповідних забороняючих та інформаційних дорожніх знаків, інформаційних панно, та визначення місць для розташування спеціальних майданчиків чи стоянок великовагових та/або великогабаритних транспортних засобів на період дії режиму обмежень в дорожньому русі, — повідомили у вінницькій ОДА.

 

Читайте також:

Перекриють в'їзд на Зодчих: де заборонили паркуватися та як курсуватиме транспорт

Водій загинув, четверо дітей-пасажирів у лікарні. У Тиврівській громаді перекинулося авто

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Next

    Це розпорядження має багато років, а балансоутримувачам тих доріг не вистачає коштів навіть на латання дір на тих дорогах, не кажучи про якісь там знаки, які ніким не виконуються бо відсутній контроль нашої доблесної поліції, які списують тони пального а на дорогах їх НЕ видно. Це формальний постріл у небо.

keyboard_arrow_up