Водіїв чекають регулярні «перевірки знань». Як відреагували вінничани на це

Водіїв чекають регулярні «перевірки знань». Як відреагували вінничани на це

Міністерство внутрішніх справ анонсувало зміну термінів дії водійських посвідчень з метою регулярної перевірки навичок і знань водіїв.

Про це повідомляє на своїй сторінці в Фейсбуці заступник міністра внутрішніх справ Анастасія Дєєва.

За її словами, в даний час водійське посвідчення в Україні дає право на керування транспортними засобами протягом тридцяти років з моменту отримання цього посвідчення.

«Тепер в Україні встановлять нові терміни - від 5 до 15 років, але все буде залежати тільки від категорії транспорту», ​​— написала Дєєва.

Відео дня

Також, за її словами, будуть переглянуті категорії транспорту, і будуть введені нові стандарти проведення технічного контролю, що сприятиме підвищенню безпеки на українських дорогах.

«По-перше, це рекомендація директиви. По-друге, для водіїв категорії Б 15 років. По-третє, йдеться про перевірку медичного стану водія. Ви ж знаєте, які проблеми з медичними довідками. Тому без паніки!», - зазначила Деєва.

Однак вінничани відразу відреагували на такі нововведення, причому без особливої ​​радості.

Так, Костя Вержук написав: «Бабло косят, в казні закінчується». А Олександр Кобзар зазначає: «з метою періодичної перевірки знань та навичок - їздив собі, їздив і тут раптом забув як на педалі натискати ... Вони це так приблизно уявляють?»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Daily

    я только за но не за проверку знаний а за постоянное обучение и усовершенствование навыков вождения.
  • Булгакова Светлана

    Якось ці п*д*р*с* слабо мислять. Можна ж ще більше косити, якщо кожних n років робити перевірку диплома, а в добавок ще й атестата зі школи, також можна ЗНО повторно з усіх предметів.

    Константин Константинов reply Булгакова Светлана

    диплом у тебе роботодавець перевірить, а мавпа за кермом - це небезпека для оточуючих) зрозумій.

    Анонім reply Константин Константинов

    просто изначально не нужно обезьяне права давать!!! а это все с проверкой знаний и тд. ведет к увеличению коррупции!!!!
  • Константин Константинов

    Якщо все буде легально і перевірка знаннь ПДР для водіїв буде безкоштовною то це тільки плюс.... стільки баранів на дорозі  - може трафік трохи зменшиться)

    Анонім reply Константин Константинов

    как правило у "баранов" есть и связи и деньги!!! так что они все равно останутся на дорогах!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up