Водій заснув: на Київській старенька «Волга» в'їхала в огорожу

Водій заснув: на Київській старенька «Волга» в'їхала в огорожу
  • Водій машини отримав ушкодження, відкрилася сильна кровотеча. Чоловіку оперативно надали меддопомогу.

Автопригода сталася біля одного з Пунктів Незламності по вулиці Київській. Про це розповіла Муніципальна варта міста Вінниця.

— Водій автотранспорту заснув під час руху та здійснив наїзд в металеву конструкцію, — зазначають у повідомленні. — Інспектор Муніципальної варти екстренно надав першу медичну допомогу потерпілому, зупинив значну кровотечу в місці глибокого порізу.

Потерпілий був доставлений в лікарню. На місце події приїжджала поліція, яка зафіксувала подію.

Відео дня

╗Це була комендантська година. Ми сиділи з працівником ДСНС у пункті незламності, розпалили буржуйку. Я почув гул машини, а потім різкий глухий звук і відразу зрозумів, що це аварія. Ми з рятувальником вибігли на вулицю. Нічого не було видно. Поруч якраз проїжджала машина, її водій сказав, що “Волга” стоїть на газоні і запропонував поїхати й подивитися, що трапилося. Я залишив працівника ДСНС на чергуванні в наметі, бо пункт незламності не можна залишати без нагляду. Коли ми під'їхали ближче, побачив понівечену “Волгу”, — згадує інспектор «Муніципальної варти». — В машині сидів чоловік і намагався відкрити дверцята, але їх “зажало”. Я вперся ногою у корпус машини і таким чином вдалося відкрити автомобіль. Разом з постраждалим ми відійшли подалі від авто, бо була ймовірність, що може статися коротке замикання. Тоді ж побачив, що в нього кровоточить нога. Не фонтаном, але кров пульсувала з рани. Водій присів і почав втрачати свідомість. Я встиг запитати, чи є в нього джуг, він відповів, що є».

 

Читайте також:

На дорогах сильна ожеледиця: прогноз та корисна інформація для водіїв

На перетині Юності-Келецька автівка збила хлопця на самокаті

Потерпілих могло бути більше. На Келецькій не розминулися дві машини (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Вероника Журавлева

    жахливо
  • Miroslav Lobur

    Антикварна аварія
  • Тыдыш

    в водія певно титанові яйця.

    якби мені прийшлось керувати цим ретромобілем при його технічному стані то я б після того не спав дня три.

keyboard_arrow_up