Водій Toyota «підрізав» бус, через що третій автомобіль Skoda перекинувся і проїхався на даху

Водій Toyota «підрізав» бус, через що третій автомобіль Skoda перекинувся і проїхався на даху
  • Вчора, 13 лютого, на трасі біля села Вороновиця сталася аварія.
  • Водій «Тойота Прадо» здійснив маневр і підрізав мікроавтобус. Мікроавтобус зачепив легковик, в результаті чого останній перекинувся.
  • Дивіться відео моменту, який потрапив у приціл камер.

На автодорозі М-31 Стрий – Ізварине поблизу Вороновиці Вінницької області сталось ДТП за участю трьох автомобілів. Після зіткнення Skoda перекунилась та ще близько десяти метрів їхала по дорозі на даху.

За інформацією вінницької обласної поліції, аварія сталась під час обгону. Попереду їхав мікроавтобус Iveco. За ним слідував Toyota, який раптово почав перелаштовуватися з правого ряду у лівий, коли на обгін пішов і автомобіль Skoda.

Аби уникнути зіткнення, Skoda виїхала на зустрічну смугу руху. А далі Skoda вдарилася у Iveco і перекинулася. Момент ДТП зафіксували на камері відео нагляду:

Відео дня

На місце приїхала поліція та швидка допомога:

За інформацією поліції, водій не постраждав.

На кермувальника Toyota вирішується питання про притягнення до відповідальності за статтею 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або 50 штрафних балів) КУпАП.  

А на водія Skoda патрульні склали адмінпротокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 грн.) КУпАП.

 

Читайте також:

У цей день вітаємо Валентина та Петра. Історія та прикмети 14 лютого

В Україні за добу виявили 16 993 випадки COVID. Скільки на Вінниччині?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач68

    Ніуях не видно з верхнього відео, але дуже інтєрєсно.
    Продовжуйте вести наблюдєніє

keyboard_arrow_up