Водій Audi виїхав на перехрестя на червоний. В аварії постраждала трирічна дитина

Водій Audi виїхав на перехрестя на червоний. В аварії постраждала трирічна дитина
  • У Вінниці у понеділок, 7 листопада, сталася аварія. Оприлюднили свіжий випуск програми Ситуаційного центру. Що зафіксували камери відео нагляду, дивіться далі.

Вчора, 7 листопада, близько 11 години камери Ситуаційного центру зафільмували аварію на перехресті Хмельницького шосе та вулиці Політехнічної, в минулому Воїнів-Інтернаціоналістів. Про це повідомляє Ситуаційний центр м. Вінниця.

— Водій Audi виїхав на перехрестя на червоний сигнал світлофора та вирішив виконати поворот ліворуч. У цей момент назустріч йому рухався автомобіль Toyota, — йдеться у повідомленні.

Внаслідок зіткнення обидві автівки отримали пошкодження. Крім того, попередньо постраждала 3-річна дитина, яка перебувала в автомобілі Toyota, а також водій Audi. Проводяться першочергові слідчі дії.

— Шановні водії, закликаємо суворо дотримуватись ПДР. Не наражайте на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху, — зазначають у відомстві.

Відео дня

Дивіться відео моменту ДТП:

6 листопада, у Вінницькому, Жмеринському та Тульчинському районах стались ДТП. З травмами різного ступеню важкості до медичних закладів потрапили семеро людей. Серед травмованих — двоє дітей.

У центрі Вінниці, нагадаємо, під колеса легковика потрапив вінничанин на електросамокаті. Від удару потерпілий впав на проїжджу частину дороги. Відео моменту ДТП за посиланням.

 

Читайте також:

Смертельна ДТП на Первозванного: загинув 22-річний відомий фітнес тренер

Розтрощені авто, уламки та тіло на асфальті: на Лялі Ратушної сталася смертельна ДТП

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Pravdorub

    Якщо дитина не була в дитячому автокріслі, мати теж винувата, і повинна понести покарання ☝️
  • Сулименко Владимир

    И не бита и не крашена😂😂😂😂

keyboard_arrow_up