Вийти сухим з води: вінничани змушені перестрибувати калюжі, щоб перейти дорогу

Вийти сухим з води: вінничани змушені перестрибувати калюжі, щоб перейти дорогу
  • Через перепади температури у Вінниці сніг на тротуарах та дорогах тане, а люди опиняються по кісточки у воді;
  • У «Шляховому управлінні» сказали, що постійно розчищають ливневі каналізації, але все не встигають.

«Якщо у Вінниці сніг, у тебе жодних шансів залишитись з сухими ногами. Бо пішохідні переходи та зупинки громадського транспорту вкриті по щиколотку водою та прибираються за залишковим принципом, — написав Віктор Перлов на своїй сторінці у Facebook. «До речі, тротуари у місті прибрані доволі добре, але на жаль пішоходи не вміють літати, аби долати водні перешкоди».

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Renault в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

«Як же треба ненавидіти пішоходів щоб забити на прибирання пішохідних переходів.. це тільки декілька випадків», — пише у Facebook Дмитро Уманець. «На одному з фото мама переносить дитину, інакше б вода через верх перелилась би в середину чобітків».

Відео дня

Ми теж зробили кілька фотографій, як люди намагаються вийти сухими з води, переходячи вулицю.

Подзвонили о комунального підприємства «Шляхове управління», щоб запитати, як збираються вирішувати проблему.

— Ще зі вчора працює наша бригада «ливневщиків» , — каже головний інженер Сергій Маріянко. — Вони постійно розчищають решітки зливової каналізації. Через те, що пішла велика кількість снігу, пішло посипання проїжджої частини, каналізація частково загорнулася снігом. Сподіваємося, що до вечора уся вода піде. Справа у тому, що сніг дуже швидко тане. Було б градусів 6-7 морозу, то не так багато було б води. Може де і немає зливової каналізації, то, вибачте, все неможливо охопити...

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (64)
  • Андрей Иванов

    Люди, которые живя в родном селе ленились прочистить дорожку к сортиру и скакали туда по колено в снегу, теперь, переехав в город, жалуются на работу коммунальных служб.
  • Жора

    Из всего можно сделать вывод , только  идиоты и слабоумные будут голосовать за действующего мэра..







    на выборах мэра

    Иванов Иван reply Жора

    жора  вы уже проголосовали за такого дебила  а мер это ху..ня
  • Олексій

    Сілью потрібно посипати тільки схили доріг і ВСЕ!!! А то у нас живемо по-новому, по-найєвропейському, приходиш додому, ботинки від солі порозбухали. Як вже ця ВМР задовбала із цим гівнохазаюванням!!!
  • Жора

    Соль сыпят так как на закупке соли имеют откаты, летом  работяги траву косят так как  через жэки также получают откаты фирмы косильщики травы.  Странно  среди комментов вижу только писателя исполкома Юру, а где  же Алиса ?

    Олексій reply Жора

    Якби вони її стригли, вони її вибривають під корінь у жару і вона до кінця року тупо відрости не може. А разом з травою здирають кору з молодих дерев.

    Так, бл*ть, роблять у всіх європейських містах.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up