Високопоставлений вінницький поліцейський протаранив три авто та отримав протокол за нетверезе керування

Високопоставлений вінницький поліцейський протаранив три авто та отримав протокол за нетверезе керування
Авто, на якому начебто пересувався Плем'яник. Фото: facebook / Віталій Павловський
  • У поліції кажуть, що вже готуються матеріали на його звільнення.

Приблизно о 21:20, у четвер, 7 березня, високопоставлений вінницький поліцейський Олександр Плем’яник потрапив у ДТП на розі Хмельницького шосе та вулиці Максимовича. Він мав ознаки алкогольного сп’яніння — отримав протокол за статтею 130 адмінкодексу.

Плем’яник, будучи начальником управління логістики та матеріально-технічного забезпечення поліції області, керував автомобілем Volkswagen Passat. Є інформація, що ця машина є службовою, однак на ній були звичайні білі номерні знаки. Про цей випадок написали у facebook вінницькі активісти.

Поліцейський потрапив у ДТП із трьома автівками: ВАЗ 21013, Škoda Octavia та Opel Vivaro. Обійшлося без потерпілих, тому патрульні склали протокол про ДТП за статтею 124 адмінкодексу.

Відео дня

— Дійсно, такі події мали місце, — каже прес-офіцер обласної поліції Анна Олійник. — Зараз проводиться службове розслідування, поліцейського відсторонено від виконання службових обов’язків. І готуються матеріали на звільнення.

Також Олійник зазначила, що під час службового розслідування буде перевірятися інформація про заміну номерних знаків.

За даними Opendatabot, за номерними знаками, які бачимо на Volkswagen Passat, зареєстрований Citroën Jumper.

Згідно поданих декларацій, Олександр Плем’яник раніше очолював управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП, а після цього був начальником Тиврівського відділення поліції. ​​​​​В останній поданій декларації автомобіля Volkswagen Passat немає.

Нагадаємо, раніше ми робили розслідування про те, що поліцейські чіпляють на службові машини “ліві” номерні знаки і використовують автівки у власних цілях.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Антон

    Взагалі-то він начальник Тиврівського відділення поліції.
  • Олександр Коровай

    Все їм сходить з рук завжди
  • Олексій

    У випадку умовного таксиста, скажімо, "Івана" могли б то повісили і в преслужбі б у фейспуках похвалились, які молодці! А тут, панімаєш, свой человєк. Голіма країна!
  • Ирина Бойчук

    Что тут думать- отмаз уже готов
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up