Вихідні у Вінниці: непритомна на об'їзній та рейди водного патруля

Вихідні у Вінниці: непритомна на об'їзній та рейди водного патруля

Ситуаційний центр розповів про події, які сталися у місті минулими вихідними. Серед них, факт людської байдужості. 

Так, днями на Немирівському шосе камери відеонагляду зафіксували ДТП за участю автомобіля «ВАЗ» та «Пежо». На щастя, люди не постраждали. На місце події приїжджали медики та правоохоронці.

Також у сюжеті Ситуаційний центр розповів про роботу водного патруля. Так, за вихідні ними було складено два протоколи: за статтею 116 пункт 3 та 117 КУпАП.

Відео дня

— Під час рейду був виявлений плавзасіб у якого були відсутні документи та один не укомплектований рятувальними засобами, — зазначають у відео.

Тим часом, 11 серпня, перед мостом на трасі Стрий-Кропивницький-Знам'янка виповзла жінка років 50. Посеред дороги жінка втратила свідомість. Машини довгий час не зупинялися, а просто об'їжджали лежачу на асфальті жінку. На щастя, знайшлися небайдужі, які їй допомогли.

Детально про ці події у наступному відео:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Елена Беляева

    Это воспитание и ментолитет нашего украинского народа моя хата скраю и я иду дали .
  • Мария Цюнь

    Оце дожилися ,на що перейшов світ.
  • Макс

    не останавливаются потому что время такое. в 90% случаев это либо пьяное в дым чучело либо развод, выйдешь, тебе по бошке сзади дадут и приветик.
  • Таня Мудрак

    Люди ви чево,давайте не будемо байдужим,адже на мисци цией жинки може бути будь хто!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up