В Іллінцях збудували 25-ти кілометрову велодоріжку. Поставили знак і закрили в’їзд (ВІДЕО)

В Іллінцях збудували 25-ти кілометрову велодоріжку. Поставили знак і закрили в’їзд (ВІДЕО)
  • В Іллінцях збудували 25-ти кілометрову велодоріжку;
  • Насправді то тільки дорога в лісі;
  • А в’їзд на доріжку час від часу закривають

Ще 17 березня 2017 року на сайті Державного агентства лісових ресурсів з’явилася новина про те, що в Іллінцях збудували 25-ти кілометрову велодоріжку. «Екологічна велодоріжка протяжністю 25 км поєднує місто Іллінці та село Красненьке», — йдеться у новині. Інформація підписана прес-службою лісового та мисливського господарства Вінниччини.

Повідомляється, що 9,5 кілометрів велодоріжки проходить територією Іллінецького лісництва, з них 3,5 км — через загальнодержаний ботанічний заказник «Іллінецький».

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ВИС в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Ініціаторами облаштування велодоріжки виступили лісники та, безпосередньо, голова Іллінецької міської ради.

Відео дня

«Лісівники підтримують екологічну велодоріжку, яка проходить через лісовий масив, в належному стані, вздовж неї встановлені стовпчики напрямку руху.  Сама доріжка та територія поблизу неї утримуються в чистоті та порядку», — пишуть на сайті лісництва.

Вінницький велоактивіст Олександр Царевський зацікавився такою новиною. Бо ж не кожен день й у Вінниці проводять такі масштабні роботи з розвитку велоінфраструктури. Він намагався випитати хоча б GPS-точки початку/кінця доріжки. Але марно.

«...ті 25 км велодоіжки як найстрашніша військова таємниця», — жаліється Царевський.

«Чи та велодоріжка фантом на кшалт золота Полуботка... розпіарений, але його холєра ніхто не бачив? Бо якщо на те ще якісь кошти виділялись то вже матьорою зрадою віддає», — ставить питання Олександр.

Журналіст RIA  надіслав офіційний запит до Іллінецької міської ради з проханням розповісти, звідки та скільки грошей виділили на «будівництво» велодоріжки. Чекаємо відповіді.

У коментарях під постом Царевського з’явилося навіть відео з тією скандальної велодоріжкою. Його зняв Максим Задорожний. У ролику бачимо, що в’їзд на «велодоріжку» знаходиться на території Іллінецького лісництва. Стоїть знак, який сповіщає про початок велодоріжки. А далі пішла звичайна лісова дорога.

А на 1 травня в’їзд на доріжку взагалі був закритий.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Искра

  • Нижник Віктор

    Той шлагбаум для велосипедиста не перешкода,аби бажаня було. Він встановлений для того , щоб не їздили автівки. Ця дорога була прокладена років три назад,і більшість знаків вже відсутні завдяки нелюдам,які їх потрощили. В кого є бажання,можу показати маршрут і без відповідних знаків.
  • Порошок

    Бабки оприходовали, нифига не сделали. Прокуратура бездействует. Жити по-новому.

    Нижник Віктор reply Порошок

    Та які там бабки. Я мешканець м. Іллінці і пам'ятаю як її робили,і для чого. Якось планувався велопробіг,і щоб не їздити асфальтом, грейдер  проклав дорогу через ліс,і працівниками міської ради,чи лісництва було встановлені знаки у вигляді стрілочок,щоб не заблукати. От і вся історія,і чому її почали ,,роздувати" даже не знаю,і кому це потрібно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up