«Укрзалізниця» повертає платний проїзд. Деталі

«Укрзалізниця» повертає платний проїзд. Деталі
  • Укрзалізниця повертає платний проїзд не евакуаційними поїздами, а також закордонними рейсами.
  • При цьому евакуаційні поїзди внутрішнього сполучення та міжміські електрички залишаться безкоштовними.

«2,75 млн українців та громадян інших країн уже врятовано залізницею й доставлено до безпечних місць — і ми продовжимо це робити, свідомо лишаючи всі внутрішні евакуаційні рейси безкоштовними. Це питання честі для нас, адже будь-хто повинен мати можливість убезпечити себе та своїх близьких, покинувши найбільш гарячі точки у безпечних вагонах Укрзалізниці, — каже Олександр Перцовський, керівник пасажирського напрямку Укрзалізниці. — Ми також бачимо нормалізацію трафіку за кордон: близько 12 тисяч пасажирів на день замість 20 тисяч ще тиждень тому. А відтак ми систематизуємо процес посадки і вводимо можливість цивілізовано придбати квитки та оплатити послуги перевізника. Це дозволить нам у свою чергу виконати свої зарплатні зобов'язання перед поїзними бригадами, які з першого дня війни самовіддано вирушають у рятівні евакуаційні рейси, подекуди курсуючи по два тижні поспіль».

Також маючи квиток на руках, пасажири гарантовано матимуть місце у вагоні. 

В Укрзалізниці відзначають, що евакуаційні рейси всередині країни не потребують придбання квитків, посадка є безкоштовною, пріоритетом користуються діти та матері.

Відео дня

На сайті https://uz-vezemo.com/ доступний повний перелік актуальних рейсів, а рейси з відкритим продажем позначені зірочкою.

 

Читайте також:

Понад 800 тисяч доларів США та старовинна ікона. На Вінницькій митниці затримали росіянина

У Вінниці затримали мародера, який з магазину вкрав кілька блоків цигарок

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Оксана Пошелюзная

    И оч хорошо ,наш народ не ценит то что дается бесплатно!👌
  • Сергей Левин

    Дорогі друзі!
    Тут мали ранкову розмову із Oksana Moroz і є прохання до всіх наших українців, та їх родичів, які опинились у тимчасовій окупації. До всіх містечок і сіл, де орки влаштували пекло, треш і мародерство.
    На жаль — не всі голови ОТГ дають адекватну інформацію про стан громад. Не всі мери виявились господарниками, а замовкли як риби. На жаль, у деяких населених пунктах міська рада — це коктейль із ОПЗЖ, Нашого краю і Опоблоку, і тому актуальної інформації про гуманітарну кризу там нема.

    Тому просимо заповнити форму, щоб жоден факт геноциду українців не був пропущений. Щоби у ЗМІ не обмежувались повідомленнями виключно про Бердянськ і Маріуполь — по всій моїй повазі. А місцеві очільники отримали своє по заслузі👇🏻

    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc-MpWarURB3pSnb5XXfwCUQX3kwIGPqd-UGfSlMLBWbt1gcg/viewform

    Дякую за увагу!

  • Valerii Rudkov

    Европа в усіх потягах возить українців безкоштовно, а в нас як завжди
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    ❗️ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut

keyboard_arrow_up