У Вінницькому районі зіткнулися легковик та трактор. Загинула 24-річна пасажирка

У Вінницькому районі зіткнулися легковик та трактор. Загинула 24-річна пасажирка
  • Від легковика залишилася купа брухту. Його добряче зім'яло під час удару. Водій машини народився в сорочці — він вижив. Не вдалося медикам врятувати життя його 24-річній пасажирці.

Аварія сталася близько 20.40 23 вересня між населеними пунктами Комарів та Вороновиця. Про це у фейсбук пише Поліція Вінницької області.

— За попередніми даними слідства, 21-річний водій легковика, житель смт Вороновиця, не врахував дорожньої обстановки, у результаті чого допустив зіткнення з заднім колесом причепа трактора, водій якого виїжджав на трасу, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — У результаті ДТП постраждав водій та пасажирка легковика. Вони з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані у лікарню. Під час надання медичної допомоги у реанімаційному відділенні жінка померла.

Відео дня

Обидва керманичі були тверезі. За даним фактом правоохоронці розпочали розслідування. 

 

Читайте також:

В Україні хочуть зобов'язати велосипедистів надягати шолом. ОПИТУВАННЯ

На вихідні перекриють частину вулиці Князів Коріатовичів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (25)
  • Леся Гаврилюк

    Хай з богом спочиває а нас довго чекае
  • Oleksii Ivashkivskyi

    Шкода дівчину,хай з Богом спочиває земля їй пухом.Прийміть співчуття дорогі батьки родичі😢😢😢
  • Дима Гундир

    У трактора габарити на причепі не горіли  тому і зіткнулись , це сто проц. ..

    Олег Дорош reply Дима Гундир

    фотку глянь - горят там  габариты
  • Сергей Чёрный

    Что значит не врахував дорожной обстановки,трактор выезжая на трассу разве не должен был пропустить транспортные средства,и вообще,имел ли право трактор двигатся по трассе в этом месте?

    Человек reply Сергей Чёрный

    20 минут как всегда в своём репертуаре, перекрутить инфу они умеют. Тракторист не убедился в безопасности манёвра и выехал на трассу. Перед моей машиной так два раза фуры вылетали, при том что за мной никого не было, мог выехать позже, ели успевал оттормаживаться
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up