У Вінниці водій-порушник пошкодив поліцейське авто та травмував двох інспекторів

У Вінниці водій-порушник пошкодив поліцейське авто та травмував двох інспекторів
  • Під час комендантської години патрульні намагалися зупинити мікроавтобус, але волій не реагував на сигнал та створював аварійні ситуації.
  • Щоб його зупинити, поліцейські застосували табельну зброю — прострелили шини буса втікача.

Під час комендантської години на трасі М-21 патрульні поліцейські подали сигнал про зупинку водієві мікроавтобуса Renault Master. Водій проігнорував законні вимоги та почав тікати від інспекторів, які розпочали переслідування. На неодноразові заклики зупинитися втікач не реагував, створював небезпечні ситуації на дорозі, виїжджав на зустрічну смугу та ризикував життям інших учасників руху.

Для того, щоб зупинити водія, патрульні змушені були застосувати табельну вогнепальну зброю та пошкодили шини мікроавтобуса.

Внаслідок зіткнення з пошкодженим Renault Master службовий автомобіль Toyota Corolla опинився у кюветі. Двоє поліцейських отримали травми, а службовий автомобіль — механічні пошкодження.

Відео дня

Порушник, зрештою, кинув пошкоджену автівку у Хмельницькій області.

Хмільницькі оперативники та бійці роти поліції особливого призначення розшукали та затримали чоловіка. Наразі він перебуває під вартою за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України, а за фактом погрози чи насильства стосовно працівника правоохоронного органу (частина друга статті 345 Кримінального кодексу України) відкрили кримінальне провадження.

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

 

Читайте також:

У Вінниці оновлять блоки безперебійного живлення світлофорів

Смертельна ДТП на трасі: 24-річна водійка збила пішохода, який порушив правила

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Natasha Makarova

    Бляха, въехать в авто, которое сами же и пытались остановить, и угробить при этом служебное и свое здоровье - премию Дарвина им!
  • Рисовое Зёрнышко

    Тікав , порушення коменд години ,загроза життю поліцаїв , пошкоджене авто і п'ять років- це жарт ?

keyboard_arrow_up