У Вінниці побили головного редактора газети «Незалежний кур’єр»

У Вінниці побили головного редактора газети «Незалежний кур’єр»
До редакції "20 хвилин" щойно надійшла інформація, що в ніч з 1 на 2 лютого невідомі побили головного редактора вінницької газети "Незалежний кур’єр" Сергія Рибаченка.

За попередніми даними сталося це вночі, коли журналіст повертався додому, у подвір’ї багатоповерхівки на проспекті Космонавтів, де мешкає Рибаченко.
У відділі зв'язків з громадськістю обласного управління міліції повідомили, що з проспекту Космонавтів вчора дійсно госпіталізували людину. Про це міліціонерам повідомили працівники лікарні, куди близько другої години ночі доставили потерпілого з черепно-мозковими травмами. Викликав швидку невідомий. В міліції поки немає підстав говорити про побиття потерпілого. Обставини пригоди з'ясовуються.
За попередньою інформацією, Сергій Рибаченко знаходиться в реанімації в комі.
Детальніше читайте тут:
Редактор вінницької газети «Незалежний кур’єр» із травмою голови в реанімації

Читайте також:
Медики рятують журналіста у реанімації - міліція Вінниці шукає свідків

Журналист в реанимации: милиция Винницы ждет явки виновных с повинной

Відео дня
>В Виннице раскрыли нападение на редактора Сергея Рыбаченко

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Anonymous

    У відділі зв'язків з громадськістю обласного управління міліції повідомили, що з проспекту Космонавтів вчора дійсно госпіталізували людину - но был он в состоянии алкогольного опьянения

    Anonymous reply Anonymous

    Предисловие понятно. В след. протоколе возможно будет написано что падал при задержании, так чтоле? Хотя пьяни у нас действительно хватает, разобраться где же на самом деле правда никто никогда не сможет. Жаль.
  • Anonymous

    Нажаль, скоріш за все, професійна діяльність головного редактора тут взагалі нідочого.журналістів наших вінницьких газет взагалі немає за що бити, бо немає в них, ні нормальної аналітики, ні названня винних... сама лише суха констатація фактів, інформація про те, що і де сталося. Панові Сергію бажаю скорішого одужання, а його рідним - сил, щоб допомогти йому в цьому.
  • Anonymous

    Присоединюсь к пожеланиям, однако тоже не могу не заметить что к прискорбному инциденту с одностаночнику все же немного больше внимания. Остальным может быть немного обидно. К сожалению это норма для человеческой сущности. Врач лучше лечит брата врача, мент поднимет попец за мента, таксист приедет на вызов коллеги а на избиение на улице человека может не отреагировать. Вот мораль нашего времени и статьи. Еще раз повторюсь я соболезную потерпевшему и его родным, всем желаю быть здоровыми.
  • Anonymous

    Человека побили, а вы злорадствуете. А если б ктото из родных ваших был сейчас в коме? Думаю, тогда бы ваши реплики были б другими. Желаю всем быть здоровыми
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up