У Немирівському районі п'яний на «Таврії» збив насмерть пішохода

У Немирівському районі п'яний на «Таврії» збив насмерть пішохода
  • П'яна їзда закінчилася трагедією у селі Кароліна Немирівського району.
  • Аварія забрала життя випадкового перехожого.

ДТП сталася близько 17.30 21 травня в селі Кароліна Немирівського району.

— За попередньою інформацією слідства, 26-річний водій легковика, житель Немирівського району, не впорався з керуванням транспортного засобу, внаслідок чого автомобіль виїхав за межі проїзної частини дороги та допустив наїзд на пішохода, — розповіли у поліції.

Відео дня

Водій був п'яний. Його авто опинилося у кюветі та перекинулось, зупинило гонщика дерево. Молодик отримав травми та був госпіталізований до лікарні.

На жаль, медична допомога не знадобилася 54-річного пішоходу. Потерпілий отримав травми несумісні з життям та помер на місці події.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Триває слідство.

 

Читайте також:

У Піщанському районі в аварію потрапили батько та син. Є загиблий

На Порика цієї ночі сталася смертельна аварія. Загинув велосипедист

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anutka Bulgakova

    Усьому виною ця клята горілка
  • Mihail Banakh

    Це якиісь жах! Кожен день один-тва, а то і більше загиблих в машинах або під колесами! Вмене в принципі резонне питання-де більше фатальних випадків?! Аваріях чи від вірусу???! Може наряду з карантином і автомобілі потрібно заборонити?! А то якось подвійні стандарти виходять…

    1 reply Mihail Banakh

    Ввести высшую меру наказания за вождение в нетрезвом виде...А пока все так и будет - будут пить, садится за руль и убивать ни в чем не виновных людей.  Штрафы и тюрьма видимо неадекватов не пугают.
  • Aleksandr Kravchuk

    От ця оковита винна а за водія не вспомнила значить він не винен то наказати оковиту треба!
  • Олена Радченко

    Водій навіть не затормозив. Бачили цю аварію через 10-15 хв.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up