У Липовці п'яний чоловік за кермом «ВАЗу» тікав від поліції та в'їхав у річку

У Липовці п'яний чоловік за кермом «ВАЗу» тікав від поліції та в'їхав у річку

Липовецькі поліцейські врятували нетверезого водія, який ледь не втопився. Чоловік так хотів утекти від поліції, що вскочив у річку.

Інцидент стався вночі 27 квітня.

На одній із АЗС поліцейські побачили водія «ВАЗ 2108», що випивав. Вони підійшли до нього та зробили зауваження.

Чоловік їм відповвів, що за кермо нетврезий не сяде — поїде додому на таксі.

Відео дня

Однак, згодом правоохоронці побачили це авто, яке ганяло вулицям Липовця на великій швидкості.

— На вимогу поліції зупинитись, водій додав газу та почав тікати. В результаті, не впоравшись з керуванням, правопорушник злетів з дороги. Його автівка впала в річку. Співробітники екіпажу Олександр Плахотник та Ярослав Главацький викликали рятувальників, швидку допомогу та аби не гаяти ні хвилини стрибнули у воду рятувати водія. Тільки поліцейські витягнули з води правопорушника, його автомобіль потонув. Застосувавши спецтехніку, ранком рятувальники дістали з річки автомобіль, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Експертиза підтвердила, що водій був п'яний. У крові правопорушника виявлено 1,83 проміле алкоголю.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким play_circle_filled photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики 16:41 «Головне в житті сісти в правильний вагон». В Іванові вручили СміхоОСКАР і згадували Олега Чорногуза 16:02 Вінницькі спортсмени здобули сім медалей на чемпіонаті Європи 15:30 Шоколадна паска з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 15:03 У Вінниці суд відправив під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up