Резонансна аварія у Хмільнику: 21-річний хлопець на Toyota збив на смерть жінку-двірника

Резонансна аварія у Хмільнику: 21-річний хлопець на Toyota збив на смерть жінку-двірника

Сьогодні, 2 березня, у Хмільнику білий позашляховик збив жінку, яка прибирала вулицю. На жаль, потерпіла померла на місці події.

— Мажор у Хмільнику на смерть збив жінку, яка працювала двірником. За попередньою інформацією, винуватець аварії може працювати у одній із держустанов міста-курорту, — написали у групі фейсбук Хмільник-інфо.

Про ДТП нам також розповів житель міста Хмільник Володимир. Чоловік каже, що водій був п'яний та ганяв по місту.

Відео дня

— Перед цим біля військового санаторію ледь не в'їхав в пішоходів, кажуть кілометрів 150 пер, а тут вже двірничку роблять неадекватною, — каже чоловік.

Інформацію про автопригоду нам підтвердили у поліції. Кажуть, що явних ознак алкогольного сп'яніння водій не мав. У нього взяли зразки крові на аналіз.

Також зазначають, що за кермом був чоловік 1998 року народження. З місця події він не тікав та співпрацює з слідством.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. На місці події працює поліція.

Автівка, яка збила жінку, це Toyota Land Cruiser 3.0 2013 року випуску. Вона вартує біля 50 тисяч доларів.

Машина належить Будківському Олегу. Підприємець з Хмільника. За кермом був не він. До речі, у власника авто є син, який працює пожежником.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (38)
  • Альоша

    Типовий "мусарський сночок" якому все дозволено і за якого все "затруть" і "замажуть", вони ще більш нахабні, ніж їхні батьки, ще й дружки та подружки за нього усіма правдами та неправдами захищаються. В нас пройшла люстрація, але "мусара" стали полісменами, все залишилось як було. Доки не буде різких дій влади та громади до таких "тіпів", доти й буде такий "бєзпрєдєл". Може у когось є відео з місця дтп, або ж відео-звернення, не соромтеся, кидайте його сюди, будемо все це показувати по телебаченню. Потрібно вже починати наказувати цих нелюдів.
  • Альоша

  • Svetlana Talymonchuk

    І дибілу не видно було,що вона в оранжевому жилеті? Папаша колишній поліцай,відкупить...жах
  • анон

    просто погляньте на нього пафосні фото в соц мережах .. дорогі відпочинки... тут так все зрозуміло що такі люди не сидять за вбивство .. гроші зроблять своє діло ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах Від читача 18:21 Благодійний проєкт "Толока в стилі джаз" 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up