У аварії біля Калинівки мало не постраждала 2,5-річна дитина. Водій шукає свідків

У аварії біля Калинівки мало не постраждала 2,5-річна дитина. Водій шукає свідків
  • Аварія сталася 6 серпня, близько 21:00, на трасі М21, на окружній дорозі біля Калинівки;
  • Водій однієї з автівок шукає свідків цього ДТП;
  • Читайте, що він розповів про аварію

— Я рухався у напрямку Вінниці. Побачив, як з повороту виїхали два авто: «Шкода» та «Мерседес». Спершу переді мною зробив небезпечний маневр «Мерседес», коли перелаштовувався через дві смуги у поворотний ряд, — говорить Тарас Савчук. — Потім вже «Шкода» у приблизно 10-ти метрах від мене починає різко гальмувати і повертати.

Тарас каже, щоб уникнути зіткнення хотів навіть виїхати на зустрічну смугу, але не вийшло. У салоні його авто була ще дружина та 2,5-річна дитина.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ВИС в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

— За нами зупинився «Мерседес», — говорить Тарас. — Його водій почав казати, що він свідок аварії і я у ній винен. Зі «Шкоди» вийшли ще люди, усього з двох авто було п’ятеро людей.

Відео дня
blockquote>

Чоловік викликав поліцію. За словами Тараса, поліцейські стали на сторону інших водіїв. Почали писати Тарасу протокол. Тоді він викликав інший екіпаж поліції, який став на сторону Тараса. Але потім поліцейські передумали.

Тарас їхав на «Ауді». Так його машина виглядає тепер:

Чоловік каже, що шукає справедливості. Для цього просить людей, які бачили аварію та можуть виступити свідками, зв’язатися з ним.

Ось його телефон: 0638838873


Фото "Шкоди"

 


Фото "Ауді"

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Ілонка Нагірняк

    Я на все 100% согласна с мнением Анатолия Рудика!!!
  • АНАТОЛІЙ РУДИК

    Ездили в своих силах на лошадях,А ТУТ АУДИ газ пол и вперёд, тупые ублюдки и страдают невинные люди. А им два экипажа полиции подавай и МЧС.
  • АНАТОЛІЙ РУДИК

    Автомобиль ауди ударил автомобиль шкода на полосе для разворота, в то время когда автомобиль шкода остановился пропуская встречу.  И при всем при этом водитель и супруга водителя ауди пытаются сделать виновными  и водителя шкоды и патрульних двух экипажей полиции, парадокс. Ребёнок который мог пострадать находился в автомобиле ауди без кресла! То возникает вопрос к родителям почему они изначально поставили под угрозу жизнь своего ребёнка,а теперь пытаются вызвать жалость, спикулируя чужими чувствами. И какого хрена надо было нестись с такой скоростью,что после удара вылететь на встречку, зная что в салоне дитя!

    gena kolosov reply АНАТОЛІЙ РУДИК

    Откуда у него деньги на автокресло для ребёнка. Типичный жлобогонщик на бляхах. Купил машину за два рубля и хероем себя возомнил.
  • Порошок

    автоподстава
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up