Тролейбуси на "Корею". Вінничанка збирає голоси на підтримку ідеї

Тролейбуси на "Корею". Вінничанка збирає голоси на підтримку ідеї

У район Корея просять пустити тролейбуси. За два дні петиція зібрала 31 голос.

Вінничанка Марія Куманець запропонувала пустити тролейбуси у район Корея.

— Збираємо голоси на проведення тролейбусів в район Корея, — йдеться у її зверненні.

Уже долучились та проголосували 31 вінничанин. До кінця збору підписів залишилось одинадцять днів.

Відео дня

Підтримати петицію можна ТУТ.

Нагадаємо, цього року у Вінниці побудують нові тролейбусні маршрути, а також реконструюють та прокладуть нові трамвайні колії.

Читайте також:

«30+1 ідея для містa»: фунікулер через річку Південний Буг

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (28)
  • Anonymous

    Да не волнуют подателей петиции технические проблемы и возможности. Пох что два легковых автомобиля не разминутся, уклоны-радиусы, отсутствие места под карманы для остановок и экономическая целесообразность.

    Тут по другому надо.  Есть петиция. Очень хорошо. Идем к жителям и спрашиваем. "А вы отдадите 2-3-4 метра своей земли (со сносом забора-летней кухни-гаража-сарая-собачьей будки-голубятни) под расширение улицы (обустройство остановки, кармана, разворота)?" а у их соседей спрашиваем: " А вы готовы отдать 1-2-3 метра территории соседу который уступил свою землю для обустройства троллейбусной линии (тот же кто уступил не только для себя троллейбус обустроил)?" И что мы услышим? 146% что троллейбус на Корею никому и не нужен.

    Кореинчанин reply Anonymous

    На Корею ездят автобусы габаритные. Места и радиусов хватает и карманы имеются.
  • Olvol

    На сьогодні раціональніше продовжити на Хутори 10 тролейбус мість 19 автобуса. Знаєте чому? По-перше, там накатаний пасажиропотік, кілька автобусів на годину. По-друге, там гарний рельєф і асфальт. По-третє, це дозволить вивільнити зразу 7 автобусів і додати по одному на різні маршрути, не чекаючи закупівлі нових.
  • Юра

    на Корею можна пускати транспорт без кондукторів, все одно мало хто сплачує за проїзд)))

    Olvol reply Юра

    Не має значення ХТО їде, все одно людей треба на чомусь возити. Значення має кількість людей. Якщо крім автобуса, відмінити щей маршрутки на вокзал і Свердлова, які і так ходять по графіку, і пустити замість них тролейбуси, то це має смисл. Інакше ні.

    Юра reply Olvol

    я щось дуже сумніваюсь, що по тій вулиці можливо технічно зробити лінію для тролейбусів....сама вулиця, бордюри вузькі, на стовбах повно дротів висить....та й щось я не помічаю, щоб керівництво міста турбували проблеми простих людей....їм би побільше парканів, фонтанів і т.п. побудувати

    Olvol reply Юра

    Лесі Українки по ширині цілком нормальна. Дроти не проблема,

    все одно стовпи будуть переставлятись, а дроти перевішати коштує не так уже й багато. А можна і не перевішувати. Щодо Салтикова-Щедріна, то така ж ширина є на Тарногродського і буде уже цього року на Ватутіна (там тролейбус пустять до кінцевої маршруток)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up