Транспортний колапс у Вінниці: через ДТП на Брацлавській утворився затор

Транспортний колапс у Вінниці: через ДТП на Брацлавській утворився затор
  • Сьогодні, 7 липня, близько 13 години по вулиці Брацлавській неподалік тюрми сталася аварія. В результаті повністю заблокований рух в сторону Соборної від вулиці Шимка.

Наш журналіст передає з місця, що в місті утворюється транспортний колапс.

Зупинився весь громадський транспорт та приватні автівки. Затор продовжується до вулиці Максима Шимка.

- За попередньою інформацією,  аварія сталась за участі автівок Шкода та Great Wall по вулиці Брацлавській. На місце викликали поліцію. Наразі патрульний екіпаж з'ясовує подробиці, - розповідає журналістці прес-офіцер Патрульної поліції Тетяна Фіщук.

Відео дня

Дивіться фото з місця:

Світлина від Vitaly  Pavlovsky.

Світлина від Vitaly  Pavlovsky.

Світлина від Vitaly  Pavlovsky.

Світлина від Vitaly  Pavlovsky.

Світлина від Vitaly  Pavlovsky.

 

Читайте також:

Біля «Метро» водій Audi влаштував масштабну аварію. Розтрощили п’ять авто

Смертельна ДТП: у Вінниці мотоцикліст залетів під вантажівку. Тіло діставали рятувальники

«Життя забирає найкращих»: в аварії в Луці загинув відомий лікар-нейрохірург

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (62)
  • Анатолій Фільчук

    Для нашої міської влади колапс то не важливо,важливо велосипедні доріжки.
  • Али Громов

    Было б желание выучить улицы
  • Андрей Пет-Рович

    Ще не  довго залишилось , з нового  року  введуть  річну  абонплату 25000-30000грн. ЗА   авто - стане  менше  металобрухту  на  дорогах !

    Юра Вінків reply Андрей Пет-Рович

    Чув дзвін та не зна де він.... то податок на дибілів на джипах таких і їм подібних.... щоб вулиці не засмічували, якщо не вміють їздити....

    NY reply Андрей Пет-Рович

    Це ви про що? Яку оплату?
  • Pavlishen Mihailovich Serg

    До тих пір поки не буде міст збудований з тяжилова через Ватутіна на Фрунзе до тих пір за ори і проблеми на Брацлавській будуть тільки наростати як сніжний ком !!! Там вже в любий час вона не справляється з потоком машин !!! Потрібен міст чи підземний переїзд вже на вчора !!! Негайно !!! І з стратегічного боку 1 переїзд це колапс в любий час !!! Якщо недай Боже щось станеться з жд мостом під яким іде потік машин місто просто стане в заторі !!!

    Ярослав reply Pavlishen Mihailovich Serg

    З тяжилова на об'їзну рукою махнути, новий міст не потрібен, треба з естакади біля Десни зробити спуск до підшипникового.

    Юрий Гудзовский reply Pavlishen Mihailovich Serg

    Пiдтримую

    Юра Вінків reply Pavlishen Mihailovich Serg

    На веліки сідайте.... досить на авто їздити

    Станислав Бурковский reply Pavlishen Mihailovich Serg

    Pavlishen Mihailovich Serg пішки підуть, це навіть краще
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up