Торік у Вінниці збудували та відремонтували 15 кілометрів доріг

Торік у Вінниці збудували та відремонтували 15 кілометрів доріг
  • У 2019 році у місті до ладу привели дороги на 12 вулицях. Під час робіт оновили 15 кілометрів дорожного полотна.

Наймасштабніші роботи були по вулиці Лесі Українки. Там провели комплексний капремонт: оновили проїжджу частину, тротуари, влаштували велосмуги, освітлення, зупинки громадського транспорту, заміну інженерних мереж.

А також понизили бордюри на в’їздах в приватні домоволодіння та розширили дорогу на перехресті Салтикова Щедріна – Лесі Українки. 

Відео дня

До того ж, з нуля збудували дорогу по вулиці Свидницького, що на Старому місті. Там заасфальтували майже 3 тисячі квадратних метрів покриття, облаштували тротуари та велосипедну доріжку. 

— Тривали роботи й по ремонту вулиці Черняховського. Це магістральна вулиця Сабарова. Перед асфальтуванням тут проклали мережу водопроводу. Потім оновили в комплексі більш ніж півтора кілометра дороги, враховуючи заміну мережі зовнішнього освітлення та будівництво тротуарів. Дорожнє полотно оновили на ділянці вулиці Пирогова, побудували нове розворотне кільце на перетині вулиць Пирогова, Сабарівське та Гніванське шосе. Сьогодні ця вулиця відремонтована повністю, – розповів заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою Юрій Семенюк.

Торік оновили дороги і на наступних вулицях:

  • ділянку дороги та тротуару по вулиці Данила Нечая,
  • по вулиці Гагаріна у Десні,
  • завершили реконструкцію вулиці Замостянської.

Як додають у міськраді, також у 2019 році майже 5 кілометрів доріг побудували коштом співфінансування в приватному секторі.

Читайте також:

Почали «латати» дороги. В області виявили понад 170 тисяч квадратних метрів ямковості

На Юності будівельники пошкодили асфальт на тротуарі та бордюр

«Ускладнило рух пішоходів»: на Стрілецькій екскаватор пошкодив асфальт

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Valentyna Dzhus

    Запрошуємо пана Моргунова пройтись по вулиці Нєкрасова. Особливо по відрізку Острожського-Янгеля.
  • Виктор Мельник

    Вул. Максимовича до Л.Українки, там як на стиральній дошці
  • Виталий Бурмистр

    Приятно смотретъ на  нашу работу
  • Natasha Makarova

    на Дубовецкой и пер.Ясном - там вообще ж.... (иначе, увы, уже не обозначишь). Глеба Успенского тоже уже примерно к тому же состоянию приближается
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up