ТОП-5 найбільш дорогих авто з пробігом у Вінниці

ТОП-5 найбільш дорогих авто з пробігом у Вінниці

Команда сайту-агрегатора оголошень про продаж б/у та нових авто в Україні - AutoMoto.ua, підібрала для вас ТОП-5 найдорожчих автомобілів, що продаються у Вінниці на даний момент. У цій статті ми спробуємо розібратися, що спонукає людину купувати дороговартісне авто.

Дорогий автомобіль - це набагато більше ніж засіб пересування. Людина, яка готова витратити кругленьку суму за автівку, очікує отримати не просто особистий транспортний засіб. Хтось платить за престиж, хтось – за комфорт, а хтось – за надійність. У кожного свої пріоритети. За що ж платять українці, при купівлі авто з захмарною ціною? Отже, розпочинаємо наш рейтинг найдорожчих авто з пробігом у Вінниці, які продаються на Automoto.ua

№5 - Audi А8, 2013 р., ціна - $ 75,000, пробіг - 53 тис. км

Відео дня

Дане авто пропонує все що необхідно для комфортного та безпечного пересування по місту. Шкіряний салон, сидіння з функцією підігріву, массажу та пам’яті, люк, клімат-контроль, аудіо система Bose заявляють про належність автомобіля до преміум-класу. Разом з тим, стандартний повний привід, автоматична КП, та потужний 4,2-літровий V8 дозволяють досягти динаміки притаманної спортивним авто. Відмінне поєднання розкоші та швидкості - ось за що платить покупець Audi A8 .

 

№4 - Audi Q7, 2016 р., ціна - $77,000, пробіг - 40 тис. км.

На четвертому місці у нас Аudi Q7 -  універсальний позашляховик, який однаково гармонійно вписується в міські пейзажі та з легкістю долає всі перешкоди бездоріжжя. Керування автомобілем не вимагає особливих зусиль, адже повний привід, пневмопідвіска, автоматична трансмісія та велика кількість новітніх технологій подбають про всі тонкощі управління. Безпеку водію та пасажирам забезпечують броньована плівка, датчики мертвих зон, матричні фари, система допомоги при паркуванні. Дане авто їздить на дизелі, тому не потрібно хвилюватись про витрати на бензин. До речі, згідно тесту Автомото, Ауді Q7 споживає 11,76 л на 100 км.

 

№3 - Lexus LX, 2008 р., ціна – $ 92,000, пробіг - 30 тис. км.

Почесне третє місце у рейтингу найдорожчих авто Вінниці посідає Lexus LX. Купуючи даний автомобіль, ви платите передусім за безпеку, адже представники  Lexus неодноразово очолювали списки найбезпечніших автомобілів. Lexus LX не є винятком і характеризується високим ступенем безпеки. Наше авто продається у максимальній комплектації до якої входять: ABS, круїз-контроль, підсилювач керма, люк, клімат-контроль, ксенонові фари, шкіряний салон, легкосплавні диски, центральний замок, сигналізація, парктронік та електропакет. Об’єм двигуна даного позашляховика становить 5,7 л. Про надмірне споживання палива турбуватись не варто, адже автомобіль обладнаний газовою установкою.

 

Особливої уваги у нашій підбірці недешевих авто Вінниці заслуговують автомобілі вартість яких перевищує 100 тисяч доларів. Як не дивно, вони відносяться до марки Мерседес, та є наступними:

 

№2 - Mercedes-Benz G 350, 2015 р., ціна - $ 112,000, пробіг - 17 тис. км.

Легендарний «гелік» без сумніву вартий цих коштів, особливо коли мова йде про його комплектацію. Брутальна зовнішність приховує шкіряний салон преміум-класу з сидіннями благородного коричневого кольору та численними технологіями для створення максимального рівня комфорту. Підсилювач керма, електричні склопідйомники, бортовий комп'ютер, клімат контроль, круїз контроль, парктронік, підігрів та кондиціювання сидінь – далеко неповний перелік того, що ви отримаєте разом з Mercedes-Benz G 350, який продається на сайті АвтоМото. Як справжній позашляховик цей Мерседес обладнаний повним приводом, разом з тим, автоматична коробка передач дозволяє м’яко їздити по місту.

 

№1 - Mercedes-Benz S 350, 2016 р., ціна - $ 129,000, пробіг - 1 тис. км.

На вершині рейтингу знаходиться Мерседес С-класу. Традиційно, такий автомобіль купують для того щоб підкреслити свій статус. Всередині автомобіля панує ідеальна тиша та бездоганний рівень комфорту, який забезпечує численний набір систем та технічних функцій. Серед виняткового обладнання Мерседес С 350: автоматична система кондиціонування повітря Thermotronic з трьома мікрокліматичними зонами, cвітлодіодна інтелектуальна cистема освітлення (LED Intelligent Light System), функція eco старт-стоп, система розпізнавання дорожніх знаків, пакет Keyless-Go та багато іншого… Повний опис комплектації авто знайдете у огляді від Automoto. Додамо лише, що це авто створене для відпочинку під час водіння.

Так за що ж врешті платить людина, обираючи авто від 70 тис. доларів і вище? В цілому ціна автомобіля залежить від його комплектації та рівня оснащення.

Обладнання у автівок преміум класу ексклюзивне і покликане забезпечити власнику максимальний комфорт та просте управління. Увага до деталей в оформленні інтер’єру, застосування відбірних матеріалів, брендових технологій та систем безпеки... - все це в  комплексі і формує відповідну вартість на автомобіль.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Задунайский Торонтуй

    №3 - Lexus LX, 2008 р., ціна – $ 92,000, пробіг - 30 тис. км.

    Cпидометр скручен. В реале там за 200 0000 должно быть. Смотреть на дату продажи надо. №3 - Lexus LX, 2008 это модель, а не год. А продаже была уже в сентябре 2007. Красная цена ей 15 штук.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up