«Створення додаткового виїзду з Поділля»: що відповіли у мерії на петицію?

«Створення додаткового виїзду з Поділля»: що відповіли у мерії на петицію?
  • У  годину «пік» при виїздах з Поділля постійно утворюються затори. Вінничани просили розглянути варіант створення ще одного виїзду з мікрорайону. 
  • Відповідну петицію зареєстрували 30 травня 2019 року.
  • Сьогодні, 24 червня, оприлюднили відповідь влади.

— Відповідно до генерального плану міста затвердженого рішенням Вінницької міської ради від 01.02.2013 №1140 не передбачено влаштування додаткових під’їздів до мікрорайону «Поділля», — повідомляють у мерії.

Запропонували свій варіант:

  • режим роботи світлофорного об’єкту можна змінити в по фазний роз’їзд транспортних засобів на перехресті вул. Пирогова – Зодчих – К. Василенка. 

— З метою збільшення пропускної спроможності по вул. Пирогова в напрямку центра на перехресті вулиць Пирогова – Зодчих, 2018 році збільшено тривалість зеленого сигналу на 
5 секунд, — йдеться у відповіді.

Відео дня

Нагадали у мерії й про встановлену  минулого року керовану табличку зі стрілкою зеленого кольору по вул. Пирогова, зі сторони «Електромережі», що дало змогу частково розвантажити напрямок правого повороту на вул. Зодчих, забезпечивши при цьому безпеку руху

Згідно з текстом документу, на даному перехресті неодноразово проводились дослідження щодо можливості збільшення пропускної спроможності. Але всі пропоновані заходи є малоефективними та суттєво знизять рівень безпеки дорожнього руху, або призведуть до збільшення транспортних затримок на вулицях Зодчих та А. Первозванного.

Повний текст відповіді можна прочитати ТУТ.

Нагадаємо, Володимир Рожков пропонує зв'язати усі основні пам'ятки та туристичні місця Вінниці у повноцінні туристичні маршрути.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Паша Коберник

    Зробіть щось з тим поділлям, надоїло там щодня по 15-20 хвилин стояти

    Николай Энэми reply Паша Коберник

    Ходи пешком

    Поpошок reply Паша Коберник

    Там є лавочки, не можеш стояти-сиди

    Anonymous reply Паша Коберник

    Та легко можно зделать ПРАВИЛЬНЫЕ вещи - пАдолье снести, поле вернуть псишке, селюков отправить на родину в сЭло, делов то на пару месяцев.
  • Антон

    Ска, моргунов, ти шо вєчний? На носі вибори, або роби щось для Вінниці або уйди в небуття і не позорься, ти старий х*й, як і твій генеральний план 2013 року. Ау, проснись, на вулиці середина 2019 року, ми ще довго будем жити по тому плану, якому вже 6 років?!? Ти шо латентний комуніст?!? Може ще будем жити по плану 1956 року?!? Давай пятілєтку! Ти і твоя шайка вже зає**ли людей своїми відписками на кожну петицію!!! Ви всі бумажні щурі! Все, що ви можете, це пісульки писати! Такої ненависті до себе ще ні один мер не викликав, як маргунов. Ваш час пройшов!

    Anonymous reply Антон

    Чемодан вокзал родное село - и делай выездов сколько душа пожелает.

    лишь бы как reply Антон

    У-у-х. А то что Генплан не имеет срока давности - это ничего?
    И да его надо придерживаться. А то завтра каждый микрорайон захочет по отдельному выезду.

    Поpошок reply Антон

    Оце бомбанув пукан

    1 reply Антон

    Зато там кожен рік велодоріжку по Воїнів-Інтернаціоналістів малюють
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:27 На Вінниччині попрощалися з загиблим поліціянтом Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики 16:41 «Головне в житті сісти в правильний вагон». В Іванові вручили СміхоОСКАР і згадували Олега Чорногуза 16:02 Вінницькі спортсмени здобули сім медалей на чемпіонаті Європи 15:30 Шоколадна паска з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 15:03 У Вінниці суд відправив під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up