Спроба №2: пропонують на об’їзній від Аграрного до Келецької пустити тролейбус

Спроба №2: пропонують на об’їзній від Аграрного до Келецької пустити тролейбус
  • Вінничани знову просять поліпшення тролейбусного руху по Вишенці до Агрономічного.
  • Минулого разу петиція набрала необхідну кількість голосів та влада її не підтримала.
  • Чим закінчиться друга спроба?

Вчора, 6 серпня 2018 року, вінничанин Михайло Латман виклав петицію «Поліпшення тролейбусного руху по Вишенці до Агрономічного» на сайті вінницької мерії.

Автор просить Вінницьку Міську раду розглянути питання: закільцювати продовження тролейбусного маршруту від Келецької, ринок Урожай, до Аграрного університету та далі по окружній до Барського шосе, Келецька та Урожай.

«Окружну дорогу яка з’єднує Гніванське шосе, та Барське, значно розширили. Люді які мешкають у Агрономічному, та на приміських дачах, а таких сімей багато, будуть вам вдячні», — йдеться в тексті звернення.

Відео дня
blockquote>

Станом на сьогодні, 7 серпня, петицію підписали 116 людей.

Це вже друга спроба зрушити це питання з місця.

Минулого року у серпні цей самий Михайло Латман на сайті вінницької мерії виклав петицію «Закольцевать тролейбус по окружной дороге от Келецкой до Аграрного університету» (написано дослівно з помилками - примітка автора). Вінничанин просив розглянути питання про продовження тролейбусного маршруту від Келецької до Аграрного університету.

Петицію підписали 361 людей. Тоді  мерія дала відповідь.

«Будівництво тролейбусної лінії по вищезазначеному маршруті потребує значних капіталовкладень, які в даний час непередбачені в міському бюджеті.  Запровадження тролейбусного маршруту з вул. Келецької до Аграрного університету через вул. Святошинську та Гніванське шосе, в даний час не планується», - йшлося в тексті відповіді.

Варто зазначити, зараз на вищезазначеній ділянці курсують автобусні маршрути №11Б «Корея – Барське шосе (Садове)» та №18А «Аграрний університет – Західний автовокзал».

Додаємо також, останні петиції, на які триває збір підписів:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Фунт Фунтенко

    Ольга,да ты вААще все статьи безграмотно пишешь,да и ошибок не меряно,тебе уже здесь люди об этом писали.Так что сначала научись сама,грамотно и ТОЛКОВО,писать,а потом будешь учить других.

    а Латман,как слышит,так и пишет,это сленг.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня постраждали всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up