Сніг та ожеледиця цієї доби стали причиною низки ДТП на Вінниччині

Сніг та ожеледиця цієї доби стали причиною низки ДТП на Вінниччині

У Вінницькій області з початку доби сталося чимало ДТП. Така кількість пов'язана з погіршенням погодних умов.

У мережі користувачі пишуть про автопригоди з різних куточків області.

На трасі на Могилів-Подільський у кювет з'їхав бус. На місці події працюють медики.

ФОТО Назар Сіманов

Відео дня

У Вінниці не розминувся тролейбус та легковик. Сталось ДТП на перехресті Нансена-Острозького.

На Дубовецькій теж ДТП. Там зіткнулося два автомобілі:

ФОТО Олександр Лисанов.

Біля Агрономічного не поділили дорогу два легковика.

ФОТО Володимир Джаська

Перед Тульчином від легковика залишився тільки брухт. Інше авто, теж учасник цього ДТП, має менш значні пошкодження. Чи є потерпілі поки невідомо.

ФОТО Володимир Джаська

Не обійшлось без автопригод і під Вінницею на виїзді:

По трасі на Погребище два потрощені авто. Одне з'їхало у кювет:

ФОТО Володимир Джаська

Нагадаємо, Вінниця з самого ранку поринула у затори. Рух ускладнений був на більше 10 вулицях.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Александр Балаганов

    уЖЕ ПЯТЫЙ ГОД ВЫШИВАЮ НА ПОЛНОПРИВОДНОМ ВНЕДОРОЖНИКЕ И НА ЗИМНЕЙ РЕЗИНЕ С МАКСИМАЛЬНОЙ СКОРОСТЬЮ 40 КМ В ЧАС И ПОКА ЖИВОЙ,ХОТЯ С НАШИМИ ДОРОГАМИ И ИДИОТАМИ,БЕЗБАШЕННО ГОНЯЮЩИМИ ПО 90 КМ В ЧАС-ЭТО ВСЕ ПРОБЛЕМАТИЧНО.С ТАКОЙ ОРГАНИЗАЦИЕЙ ДОРОЖНОГО ДВИЖЕНИЯ,КАК У НАС В ВИННИЦЕ НАДО БУДЕТ СКОРО ХОДИТЬ ПЕШКОМ.
  • Евгений Искра

    Товарищ мер где хвалёная техника по уборке улиц?или опять она вся работает на Вишенку ваш район?

    Олег reply Евгений Искра

    Да.., мер дійсно винний якого ....не дав розпорядження в Погребищі почистити, в Тульчині от п...а, а взагалі пане МЕР а чому вся область засніжена, та яка там область Україна, ну пан мер непорядок. PS: Мабуть перед тим як читати якусь новину, окуляри від сонця потрібно знімати хмарно надворі тай зима все ж таки.
  • Artem Fomin

    Дороги чистить надо!!! Где автодор? Почему не посыпают солью? Где техника? Или снег в середине декабря это нонсенс??? У меня хорошая, дорогая зимняя резина, но сегодня ездить было сложно....

    Anonymous reply Artem Fomin

    А вони всю сіль повисипали минулого тижня,коли вночі впало кілька сніжинок. Які до вечора порозтавали...
  • александр

    Проезжал в 12 ч.50м . по ул. Привокзальной и видел как "Китаец " что попал в ДТП по ул. Дубовецкой стоял и "лизал" своей резиной дорогу хотя все ехали нормально.Явно было видно что резина стоит не по сезону .Ехал назад около 16 часов и уже видел как  на  Дубовецкой "китайца " грузили на эвакуатор  вот думаю и результат не поменяной резины.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up