Смертельний обгін. У Тульчинському районі мікроавтобус зіткнувся з «КАМАЗом»

Смертельний обгін. У Тульчинському районі мікроавтобус зіткнувся з «КАМАЗом»
  • Зіткнення було дуже сильне. Водія мікроавтобусу з понівеченого авто «вирізали» бійці ДСНС. Окрім рятувальників, на місці події працювали медики та поліцейські.

Аварія сталася близько 20.20 23 вересня у Тульчинському районі на автодорозі Немирів – Ямпіль. Про неї розповіли у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

Зіткнення забрало життя 46-річної жінки. Ще один потерпілий перебуває у край важкому стані.

— За попередньою інформацією слідства, 40-річний водій мікроавтобуса «Мерседес», житель Томашпільської територіальної громади, під час обгону попутного транспорту виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з «КАМАЗом», — кажуть у поліції. — У результаті автопригоди 46-річна пасажирка мікроавтобуса загинула на місці події,  водій — з політравмою госпіталізований до реанімаційного відділення районної лікарні. 

Відео дня

Зазначимо, що водія мікроавтобусу затисло в машині. Його діставали рятувальники.

— За допомогою спеціального обладнання надзвичайники деблокували постраждалого з салону автомобіля та передали бригаді екстреної медичної допомоги, — зазначають у пресслужбі ДСНС.

Автомобілі поміщені на арештмайданчик. За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження та проводять розслідування.

 

Читайте також:

У селі Корделівка вантажівка переїхала велосипедиста. Загиблому був 61 рік

Для автомобілістів та велосипедистів перекриють ділянку на проспекті Космонавтів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач34

    и это там только начало. после ремонта дороги, такое впечатление,  в местных водителей вообще в голове тормоза отказали. все сразу шумахерами стали, при чем независимо на каком автомобиле едут.

    yv reply Читач34

    Ви хоть всю суть аварії знаєте? чому був спричинений обгін ? Водій буса, щоб не в'їхати і не вбити безвідповідальних людей на возі, які їхали пізно ввечері без ніяких світловідбивачів, виїхав на зустрічну смугу і сам віддав своє життя. Тому не засуджуйте невинних, якщо не знаєте всієї правди !

keyboard_arrow_up