Смертельне ДТП на Поділлі: водій позашляховика не розминувся з мотоциклістом

Смертельне ДТП на Поділлі: водій позашляховика не розминувся з мотоциклістом
  • На вулиці Зодчих старался аварія, в якій загинув мотоцикліст.
  • За попередньою версією водій позашляховика не надав перевагу у русі.

Сьогодні, 4 вересня, о 19:40 на вулиці Зодчих сталося ДТП за участю BMW X5 та мотоцикла. Інспектор поліції, який працював на місці події, говорить, що виїжджаючи з двору, водій позашляховика не надав перевагу у русі мотоциклісту, через що і сталося зіткнення. На місце аварії прибули медики, але їм залишилось лише констатувати смерть мотоцикліста.

– Водій BMW виїжджав з двору і не поступився дорогою мотоциклісту. Можливо не побачив його, – каже молодший лейтенант патрульної поліції Ігор Кременєв. –Мотоцикліст в'їхав у ліву частину автомобіля та внаслідок отриманих травм загинув на місці.

Слідчі кажуть, що відкрито кримінальне провадження за ч. 2. ст. 286 ККУ:

Відео дня
  • Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого. Карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Якщо ви стали свідком цього ДТП, маєте відео / фото або іншу інформацію, то просимо повідомити на зазначену нижче пошту. Збереження анонімності гарантовано: [email protected]

 

Нагадаємо, що в 2011 році, недалеко від того ж місця, водій на Hyundai Tucson насмерть збив трьох людей.











 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (43)
  • Serg Name

    Я его, сосед, знал его как очень хорошего человека. Любил семью, двое малюсеньких детей, мечтал дом достроить посадить сад :(  Друзья подарили новую экипировку, он так радовался ей. В ту самую страшную ночь, шел сильный дождь, скорость никто из них не нарушал, просто водитель бмв не заметил и выехал с поворота, а мотоциклист обьезжал почти по встречной, не справился с заносом и.... Земля ему пухом и Царствие Небесное! Все будет хорошо...

    Олексій reply Serg Name

    Факти річ вперта. Він перевищив щвидкість як для такої погоди.
  • Олександр Плахотнюк

    Поліція повинна звернути увагу на поведінку байкерів протягом цілої доби! Від ринку Урожай до Бастилії на "козлі" проїжджають а поліціянти не звертають увагу, але складають акти на пішоходів - порушників!

    Игорь Краб reply Олександр Плахотнюк

    Покажи мне пункт правил ПДД, где указано , что нельзя ехать на одном колесе?! Скорость, да, тут не спорю, пусть менты ловят. Но я могу со скоростью черепахи ехать на заднем колесе, не мешая другим участникам движения))) Что и делал не раз и даже если остановят палицаи, то ничего не могут сделать, так как я не нарушал правила!!!
  • Vitaly Povar

    Перед тем как писать о скорости посмотрите на повреждения автомобиля, это прямой боковой удар, теперь зайдите на ютуб и пробишите аварии на скорости хотя бы 60 км.
  • Ирина Бойчук

    Ну сколько в человеке злости. Зачем писать гадости. Будьте людьми! В один миг сломалось столько судеб. Да, нарушения правил ПДД на лицо. Один больше не обнимет жену и детей, а другой всю жизнь будет помнить этот день и жить с тем, что  хоть и косвенно, но убил человека. Аж мурашки как такое представлю. Не гневите небеса, просто промолчите и оставьте гадостные коменты в себе. Спасибо за понимание.

    Олексій reply Ирина Бойчук

    А ви живим це скажіть, коли один на болгарці о третій ночі по центральній вулиці летить і будить тисячі людей!

    Ирина Бойчук reply Олексій

    Это не повод радоваться смерти. И совсем необязательно, что это делал именно этот человек. Я не оправдываю водителей мотоциклов, так как сама каждый день за рулём уже 8 лет, и знаю, как в зеркалах авто только мелькают то справа, то слева и это напрягает, и слышу по ночам рев моторов жуткий, но это надо решать законами и штрафами, а не смертью. Мы же не в Северной Корее, где президент отдал своего дядю на съедение собакам живьём. Наверное стоит просто быть другими и начинать, конечно, с самого себя. Тогда и мир вокруг нас начнет меняться.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up