Смертельна ДТП: лісовоз переїхав чоловіка на візку, який мешкав в інтернаті

Смертельна ДТП: лісовоз переїхав чоловіка на візку, який мешкав в інтернаті
  • В місті Тиврів Вінницької області сталася смертельна аварія.
  • Поліція встановлює обставини автопригоди, в якій загинув утриманець інтернату для пристарілих.
  • Водії пишуть, що ні цій ділянці немає освітлення.
  • Чи змусить факт загибелі людини вставновити ліхтарі?

Вчора,  22 січня 2018 року, близько 19 години в Тиврові на вулиці Злагоди під колеса вантажного автомобіля «ЗИЛ» потрапив 52-річний чоловік, який пересувався на інвалідному візку у попутному напрямку з вантажівкою.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ЗИЛ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

«Зі слів начальника Тиврівської поліції Олександра Плімянніка на дорозі біля будинку інтернату 58-річного водія лісовоза засліпила фарами зустрічна машина і він скоїв наїзд на утриманця інтернату», - повідомляє в соцмережах Сергій Містота.

Відео дня

 

 

На жаль, внаслідок 52-річний потерпілий від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці.

Наразі слідчі призначили ряд експертиз, які допоможуть встановити усі обставини аварії. За фактом відкрили кримінальне провадження.

 

Фото взяте зі сторінки Сергія Містоти у ФБ

 

Варто зазначити, що ця ділянка дороги не освітлюється.

«Дорога біля інтернату зовсім не освітлюється, машини пролітають цей відрізок дороги на великій швидкості. Знак пішохідного переходу не видно зовсім, якщо їде зустрічна машина. До речі, на цьому відрізку дороги не одноразово траплялись ДТП», - повідомляє Сергій Містота.

За інформацією голови Тиврівської селищної ради Сергія Кицишина, найближчим часом на перехрестях вулиць Лісова та Подільська з головною дорогою встановлять додаткові електроопори для освітлення пішохідних переходів.

Редакція «20 хвилин» буде слідкувати за обіцянкою влади.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Оксана Яричук

    На тій ділянці вантажівки  розганяються.щоб виїхати під горба(еконлмлять горючку) а погодні  умови не враховують.тому навіть побачивши перешкоду на малій швидкості(40-70км)гальмівний шлях буде великий,правила для всіх водіїв однакові,рух потрібно здій нюватии пристосовуючись до дорожнього покритя,погоди і світлового часу доби.Якщо не можеш бачити ,(засліпили чи ще якісь перешкоди)знижуй швидкість навіть до повної зупинки(мій водій ький  стаж 21рік)

    Юрій reply Оксана Яричук

    На тій ділянці дороги зі сторони Вінниці після мосту не розженешся, оскільки там поворот і підйом доволі таки затяжний. Ну а при виїзді з Тиврова підйом не такий вже й великий щоб розганятись.

    Правила однакові не тільки для водіїв, але й для пішоходів. Я маю на увазі пункт 4.4 ПДР. (У темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні виділити себе, а за можливості мати на зовнішньому одязі світлоповертальні елементи, для своєчасного їх виявлення іншими учасниками дорожнього руху.)
  • Daily

    виникає питання що робив інвалід на дорозі в такий мороз, можливо це його бажання, можливо існує якась проблема чоловік хотів привернути увагу таким чином
  • З.А.Глядач

    "пересувався на інвалідному візку у попутному напрямку з вантажівкою"

    Тобто,явне порушення Правил...
  • Olvol

    Когда вы уже нажретесь крови, горе-водители? вы кричите о том что пешеходы выскакивают. Но есть ведь и люди на костылях и колясочники. Нужно просто прочитать правила.

    Уже ж установили скорость 50 км/ч. И все равно наехал сволочь. Надо 40, как в Албании?

    Артём reply Olvol

    Неужели ты думаешь что лесовоз ехал больше 50???

    Не всегда проблема в скорости!!!

    Анонім reply Olvol

    та ты хоть 20 км\ч сделай проблему это не решит!

    Пока вод.уд. дают кому попало толку не будет!

    Анатолий Белоус reply Анонім

    Ниразу не видел за рулём ЗиЛа-лесовоза "кого попало".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up