Смертельна ДТП на Лісопарку: на «зебрі» водій «Опеля» збив чоловіка

Смертельна ДТП на Лісопарку: на «зебрі» водій «Опеля» збив чоловіка

Сьогодні, 1 червня 2018 року, у Вінниці на Хмельницькому шосе сталася смертельна аварія. Чоловік переходив дорогу та його збила машина. Лікарі намагалися врятувати життя пішоходу. Але жаль, всі зусилля були марними.

Близько 13 години на вулиці Хмельницьке шосе.

— Потерпілий переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Попередньо відомо, що водій автомобіля «Опель» не надав перевагу у русі чоловікові, який намагався перейти дорогу, — розказали журналістці "20 хвилин"у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

Свідки аварії розказують, що чоловік стояв на розділювальній смузі.

—  Лівий ряд з потоку в бік західного вокзалу зупинився, а водій з правого ряду продовжив рух. Чоловік побіг та водій збив його, —  каже свідок.

 

Під час надання медичної допомоги чоловік помер у кареті швидкої допомоги. На місці події працюють слідчі.

Поліцейські встановлюють особу потерпілого.

 

Слідчі відкрили кримінальне провадження. За порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого передбачене покарання до 8 років позбавлення волі відповідно до ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (16)
  • Константин Сильченко

    Дуже проблемний перехід. Допоможе тільки такий лежачий поліцейський як на перетині Порика-Космонавтів
  • Татьяна Анисимова

    Между улицами  Юностью и 600-летием перед пеш.переходами  поставить знаки скорости 20-40. Пусть  себе ( авто  ) летают и читают новые ПДД. На этих переходах будут ещё смерти. Неужели Моргунов не понимает. Там за день проходят тысячи людей и всегда найдутся нарушители ПДД. Мы уже видели сотню таких случаев.

    Anonymous reply Татьяна Анисимова

    Да ставьте ограничение хоть 5 км/час. Как ехали так и будут ехать. Контроля скоростного режима то нет. Новая полиция никак разродиться нормативкой не может.

    Татьяна Анисимова reply Anonymous

    Поставить знак " проезд без остановки ЗАПРЕЩЕН " или этот знак отменили.
  • без

    серія сн-свіжі номери-я всім покажу який я крутий на своєму "новому" авто

    Виталик Тирпак reply без

    Года 3 этим номерам

    Аргумент reply без

    Капот з серії бедбой, тим паче
  • jo pq

    Очень проблемный участок! поможет только светофор, знаки, и лежачий полицейский!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up