Смертельна ДТП біля Немирова: водій Ланос врізався у вантажівку

Смертельна ДТП біля Немирова: водій Ланос врізався у вантажівку
  • У суботу, 4 липня, на Вінниччині сталося смертельна аварія. Поліція розповіла подробиці слідства.

На трасі М-12 неподалік села Гунька Немирівського району сталося зіткнення автомобіля «Део Ланос», за кермом якого перебував 70-річний вінничанин, та вантажівки «Рено Магнум», який рухався у попутному напрямку під керуванням 31-річного жителя  Чернігівської області.

Світлина від Поліція Вінницької області.

На жаль, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди від отриманих травм загинув на місці водій «Део Ланос». Крім того, госпіталізовані двоє пасажирів легковика: 28-річну мешканку Вінниці та її 9-річну дочка з різного ступеню травмами.

Відео дня

—  Автомобілі помісили на арештмайданчик. У водія вантажівки здійснили забір крові для проведення аналізу на стан сп’яніння. На місці події проведені першочергові слідчі дії, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відкрито кримінальне провадження за другою частиною статті 286 Кримінального кодексу України. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого, карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває слідство, встановлюються обставини та причини аварії.

 

Читайте також:

Біля «Метро» водій Audi влаштував масштабну аварію. Розтрощили п’ять авто

Смертельна ДТП: у Вінниці мотоцикліст залетів під вантажівку. Тіло діставали рятувальники

«Життя забирає найкращих»: в аварії в Луці загинув відомий лікар-нейрохірург

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Галина Зубаль

    Шкода
  • Ростик Гоша

    Далекобійники-це єдиний підвид водіїв,які практично не порушують правил...Є винятки,але їх мало.Бійтесь фур з регістрацією. АО-це Закарпатські шумахери.

    Ростик Гоша reply Ростик Гоша

    Юрий Войтович гоцули Буковинські))))

    Юрий Войтович reply Ростик Гоша

    Ростик Гоша ще,серії- СЕ ,також,не іздять,а літають

    Саша Рачук reply Ростик Гоша

    АО -це анальний отвір ...я багато бачив неадекватів на цих номерах і не тільки на фурах ...
  • Ростик Гоша

    Сьогодні в ночі вертався вантажівкою з Великих Копанів до Львова цією дорогою----скажу відверто,на дорозі дуже багато долбойобів,і мені абсолютно не шкода цих жмуриків.

    Александр Войнарович reply Ростик Гоша

    Язика свого гнилого припни, чортяко. Загиблий був батьком мого колеги за роботою, а госпiталiзованi то його дружина та дочка.
  • Оксана Мила

    іздуни
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up