Смертельна аварія: Volkswagen збив пішохода, злетів у кювет і перекинувся

Смертельна аварія: Volkswagen збив пішохода, злетів у кювет і перекинувся
  • Вчора, 26 вересня, у Гайсинському районі сталась ДТП за участі автомобіля Volkswagen та пішохода. В результаті аварії пішохід загинув, ще двоє потерпілих знаходяться у лікарні. Слідчі встановлюють обставини та причини аварії.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області, неподалік села Червоне 27-річний водій автомобіля Volkswagen, житель м. Запоріжжя, здійснив наїзд на пішохода, після чого автомобіль з’їхав у кювет, зіткнувся з деревом та перекинувся.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 27-річний пішохід, житель села Райгород, загинув на місці події. Водій автомобіля та його 27-річний пасажир, житель Хмельницької області, отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до лікарні.

Поліція призначила ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені остаточні причини аварії.

Відео дня

Транспортний засіб помістили на арештмайданчик. Почали розслідування за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене позбавлення волі на строк до восьми років.

 

Читайте також:

Аварія на Келецькій: після удару скутерист перелетів через іномарку 

Загинув від ворожого мінометного обстрілу під Авдіївкою Вячеслав Баранецький

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Діма Витюк

    Мені жалко людини
  • Тома Ящук

    Кожен день аварії,це якийсь жах і безкарність

keyboard_arrow_up