Смертельна аварія у Суворовському: п'яний водій збив 24-річного хлопця та втік

Смертельна аварія у Суворовському: п'яний водій збив 24-річного хлопця та втік
Поліція розшукала водія, який смертельно травмував пішохода та втік з місця поді
  • Вчора, 12 березня, у Тульчинському районі сталася смертельна аварія. Слідчі затримали 30-річного водія автомобіля «ВАЗ», який збив 24-річного пішохода.

Дорожньо-транспортна пригода сталась ввечері на в’їзді у село Суворовське Тульчинської громади. В обласному главку поліції розповідають, що на місці події знайшли уламки автомобіля, причетного до смерті 24-річного місцевого жителя.

— Встановивши марку розшукуваного легковика, правоохоронці почали перевіряти власників таких транспортних засобів на території обслуговування. Згодом, водія причетного до наїзду, поліцейські розшукали у цьому ж селі. Він переховувався у будинку родичів. Затриманий перебував у стані алкогольного сп’яніння. Рівень алкоголю у його крові становив 1.75 проміле, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Свій автомобіль зловмисник заховав за п'ять кілометрів від місця ДТП у тому ж селі, поблизу адмінприміщення.

Автомобіль правопорушника помістили на арештмайданчик. Чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідство вирішує питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Наразі слідче управління розслідує кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого другою частиною статті 286-1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння). 

— Остаточна правова кваліфікація події буде надання після проведення всіх необхідних процесуальних дій, — уточнили в поліції.

Довідка:

Згідно з статтею 286-1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) загрожує до восьми років позбавлення волі.

 

Читайте також:

Peugeot на дереві: на Вінниччині не розминулись легковики та вантажівка. Є потерпілі

У Жмеринці водій за кермом Опеля збив чоловіка. Поліція встановлює обставини ДТП

Дві аварії та троє потерпілих: вінницька поліція розповіла подробиці ДТП на вихідних

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up