"Скільки ж там машин?" На Первозванного не розминулися три іномарки

"Скільки ж там машин?" На Первозванного не розминулися три іномарки
  • Сьогодні, 22 червня 2018 року, у Вінниці сталася аварія.
  • У соцмережах виклали фото з місця.
  • У поліції розказали перші подробиці.

ДТП сталася по вулиці Андрія Первозванного (колишня Стахурського) близько 18 години.

У соцмережах повідомляють, що проїзду від 600-річчя в сторону вулиці Космонавтів немає. Рух в цьому напрямку перекрито. У зворотньому напрямку рух дуже повільний.

Вінничани також коментують: «Скільки ж там машин» та викладають фото з місця ДТП:

Відео дня

— Зараз на місці працює патрульний екіпаж. Поліцейські оформлюють документи. Відомо лише, що аварія сталася за участі трьох іномарок Audi, Nissan та Toyota, —розказує журналістці «20 хвилин» прес-офіцер «Патрульна поліція Вінниці» Тетяна Фіщук.

Свідки також повідомляють, що була швидка - когось повезли з місця ДТП.

— Забрали в лікарню дівчинку підлітка з машини винуватця аварії, — пише вінничанка Ірина Ярошинська.

— Тойота заїжджала у двір і не включила повортник, в неї вразалась Ауді, і відкинула Тойоту на газон, від удару в Ауді спрацювала подушка безпеки і засліпила дівчину-водія і вона вдарилась у припарковний Нісан. Власниця Ніссану саме пішла в церкву, що через дорогу. І Ніссан викинуло на зустрічну смугу, —  повідомляє Ярошинська.

Подробиці аваріі поліція повідомить згодом.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Тёма Мартыненко

    Дівчинці-підлітку 19 років, була пристебнута. Тойота спускалась по 600 річчя вниз, виїхавши на Первозванного повернула в перший поворот праворуч котрий максимум в метрах 30 після повороту. Питання в студію з якою швидкістю має рухатися автомобіль ауді, щоб знести автомобіль тойота, який рухався з мінімальною швидкістю після повороту і знести ще припаркований автомобіль ніссан? Очевидно що зі сторони ауді було порушено швидкісний режим, а також не дотримання дистанції. Так як тормозного шляху зі сторони ауді немає. В даному випадку навіть не береться до уваги, що за кермом ауді була жінка.

    Хто пише такі несінітниці, йій Богу сходіть в церкву, бо на вас біс напав))))

    Name reply Тёма Мартыненко

    А чому тоді тойота була без пошкодження?

    Федір reply Name

    Тойота завжди машини на совість робить.А винуватцем ДТП є саме жінка на Ауді

    Федя Кондрацкий reply Name

    Тойота завжди машини на совість робить.А винуватцем ДТП є саме жінка на Ауді
  • Next

    Дуже сумно, що вистачило грошей на престижну автівку, а на дитяче крісло, для перевезення ДІВЧИНКИ-підлітка - грошей не вистачило.

    Natalka Melnyk reply Next

    а що це за крісла для перевезення підлітків?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up