Реконструкція на Батозькій. Вінничан попереджують про зміну руху транспорту

Реконструкція на Батозькій. Вінничан попереджують про зміну руху транспорту
  • З 1 листопада, у зв'язку з реконструкцією трамвайних колій на вулиці Батозькій, зміниться схема руху громадського транспорту.

У Вінниці виконуватимуть роботи з реконструкції проїзної частини та трамвайних колій на вулиці Батозькій, повідомляють у вінницькій мерії.

У зв'язку з цим, з 1 листопада 2021 року по 31 липня 2022 року буде перекрито рух транспорту по цій вулиці на ділянці від вул. Академіка Янгеля до площі Привокзальної.

Зміна руху громадського транспорту

Трамваї маршрутів №1, 4, 6 в напрямку залізничного вокзалу будуть рухатись до зупинки «Муніципальний ринок».

Відео дня

Автобуси №2 та №20 будуть рухатись від залізничного вокзалу у напрямку вул. Батозької по просп. Коцюбинського, вул. Замостянській, вул. Стрілецькій. У зворотному напрямку – по вул. Академіка Янгеля, вул. Замостянській, просп. Коцюбинського до залізничного вокзалу, далі за затвердженими маршрутами.

Автобуси у режимі маршрутного таксі №2Б та №9А будуть рухатись від залізничного вокзалу у напрямку вул. Батозької по просп. Коцюбинського, вул. Некрасова, вул. Стрілецькій. У зворотному напрямку – по вул. Академіка Янгеля, вул. Некрасова, просп. Коцюбинського до залізничного вокзалу, далі за затвердженими маршрутами.

Автобуси у режимі маршрутного таксі №22А та №23А будуть рухатись по маршруту до зупинки «Залізничний вокзал».

 

Читайте також:        

В Україні +26 071 новий випадок COVID. Це втричі більше, ніж цього дня рік тому

У цей день вітайте бабусь та дідусів. Історія, традиції та забобони 28 жовтня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Александр Григорьевич Остафиев

    Нагадую, що ремонт вул. Батозька був затвержений із розширенням вулиці на 12 метрів. Я був присутній на зборах по обговоренню  реконструкці вулиці. А на даний час про розширення вже не йдеться. Мабуть кошти на розширення вже "вивітрилися" Ото фокусніки.
  • Наталі Михайлівна

    Нема слів....це у нас лише так можливо....тепер студенти і люди похилого віку будуть вимушееі так далеко іти в мороз який скоро буде.....на тролейбус і так постійно кілометрова черга...люди будуть мерзнути,хворіти благодаря такому колапсу з транспортом а списувати будуть на ковід,і ми будемо на 1 місці.....нема слів..
  • Павел Генадиевич

    Електрозарядн читай що і як пишеш
  • Читач41

    До тих, хто обурені коментарі понаписував. А як гремлять там трамваї і з якою швидкістю там їдуть, влаштовує? Та й в Цюриху сказали, що не дадуть трамваїв, якщо будуть розбиті колії. Це як раз найгірше місце. А де взяти 100 мільйонів доларів, щоб замінити на нові? Мусимо робити так, щоб швейцарці дали вагони.

keyboard_arrow_up