Реконструкція Батозької: готують основу під «оксамитовий шлях» для трамваїв

Реконструкція Батозької: готують основу під «оксамитовий шлях» для трамваїв
  • На вулиці Батозькій триває реконструкція. За два тижні там завершили роботи з влаштування технологічного шару бетону та асфальтного покриття для укладання плит під нові трамвайні колії за технологією «оксамитового шляху». Роботи з укладання плит стануть наступним етапом комплексної реконструкції цієї вулиці. 

Напередодні на вулиці провели роботи з геотекстилю та відсипки щебенем і відсівом всієї площі проїжджої частини дороги. Далі приступили до укладання технологічного шару бетону та асфальтування на ділянці близько 400 метрів, де пролягатиме «оксамитовий шлях» для трамваїв. Загальна площа бетонування — 2800 м2, заасфальтованого покриття - 2000 м2.  

«Бетонна «подушка» має щільність близько 15 см. Плюс ще 3 см — шар асфальту зверху, — каже заступник міського голови Микола Форманюк. — Це і є необхідна основа для того, щоб далі укладати на неї бетонні плити для трамваїв за технологією «оксамитового шляху», як ми це робили свого часу на площі Гагаріна та на вулиці Замостянській. Після того, як ми завершимо цей етап, можна буде переходити до робіт безпосередньо по проїжджій частині, де рухатиметься автотранспорт».

Відео дня

Також завершили на Батозькій дві нові гілки водогону. Тривають пусконалагоджувальні роботи, щоб пізніше підключити споживачів.

 

Читайте також:

В Україні почали контролювати ціни на основні продукти, ліки та паливо. ПЕРЕЛІК

Не паркуйтеся біля контейнерів. У Вінниці змінили графік вивезення сміття

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up