П'ятеро людей, серед яких 11-річна дитина, постраждало у ДТП на Брацлавській

П'ятеро людей, серед яких 11-річна дитина, постраждало у ДТП на  Брацлавській

У Вінниці вранці сталося ДТП за участю автомобілів «BMW» та «ВАЗ 2109» у якому постраждало п'ятеро людей. Через це у місті були затори.

Автопригода сталась 26 вересня близько 7:30 по вулиці Брацлавський.

— Попередньо встановлено, що водій автомобіля «BMW» виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з ВАЗом. Внаслідок автопригоди 11-річна пасажирка ВАЗу була травмована та доставлена до нейрохірургічного відділення дитячої обласної лікарні. Водій ВАЗу, водій BMW та двоє його пасажирів отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості. Усіх постраждалих доставлено до лікарні, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Корисне посилання

Актуальні ціни на BMW у Вінниці на Automoto.ua.

Відео дня

У місці вранці сталася, ще одна ДТП. Як зазначили у ТТУ, на Коцюбинського трактор зіткнувся з автомобілем.

Через дані автопригода на Брацлавській та Коцюбинського утворився затор.

До речі, вчора через ДТП на Келецькій утворився затор від Урожаю до 600-річчя

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Ваня Уладовский

    Кажуть що водій втік з місця дтп і бмв було на польских, це правда чи дічь?!
  • Next

    Патрульна поліція апсолютно НЕ виконує своїх обов'язків, можливо НЕ справляється, тому і відбувається на дорогах, те що відбувається.

    Андрій Лавров reply Next

    Мудаки на дорогах - це не вина поліції

    Sergii Ivanov reply Андрій Лавров

    Полиция должна проводить мероприятия которые предотвратят такие происшествия в будущем. Полиция должна патрулировать а не стоять  у  кисков с кофе и хот догами. Я лично вижу полицию только при офорилении дтп или прочих происшествиях. Далее полиция должна наказывать за нарушени пдд и других кодексов. Чтоб знали боялись и больше так не делали. Или учились на чужих ошибках  - тоже практика. А так как нашу полицию никто не уважает а только радуются ее то ли  безграмотности то ли бездействию вот и имеем что имеем. Офтоп -все тратуары засыпаны авто - и где же действия нашей полиции? Это сложно эвакуировать пару тачек - остальные догадаются и уберут. Все же просто.

    Юрий Бондарук reply Sergii Ivanov

    стояли поряд на світлофорі і я вирушив  трохи раніше ніж "воно" (інспектор Реверчук) - штраф :"чверть оберта колеса являється рухом, то Ви рушили на жовтий сигнал світлофора". Вчорашній мастак з ПТУ, став сьогодні ЧМОм у формі, бо воно власть. А водіям на "бляхах" нема шо сказати)))) бо образованіє не позволяє....

    Yuri Sakhno reply Sergii Ivanov

    Ви не водій - і це видно з ваших слів. Тому ви не в позиції щось коментувати і розповідати, як краще.

    "остальные догадаются и уберут" - куди уберуть? Є місця для стоянок? Чи може ви особисто хоч одне облаштували? Кожному автомобілю потрібно принаймні два паркомісця - поруч із житлом власника, і поруч із тим місцем, куди власнику треба кожен день їздити по власних справах (робота, зазвичай). Це вже не кажучи про магазини, лікарні, школи, дітсадки та ін., куди людям, знаєте, також заїжджати доводиться.

    А так - маємо просто злого пішохода, який із заздрощів ненавидить всіх водіїв і бажає, щоби всі машини зникли з доріг, а заодно й з тротуарів.

    Sergii Ivanov reply Yuri Sakhno

    я водитель - а Вы плохой экстрасенс. Что касается парковок - мне наср,ть куда ты поставишь свой таз - но ты не имеешь никакого законного и морально права мешать мне и другим пешеходам перемещаться по тротуарам. Купил машину- будь добр позаботься о ее парковочном месте. Или предлагаешь нам, пешеходам, найти тебе парковку? что куришь, бро?

    Юрий Бондарук reply Sergii Ivanov

    ))) ОДИН ПШИК СТРОИТЕЛЬНОЙ ПЕНКИ В ВЫХЛОПНУЮ ТРУБУ И ,,,,,человек тут больше не паркуется!

    Anonymous reply Yuri Sakhno

    Да, конечно вам неукам все должны и парковку возле дома и возле работы и т.д. - с какой радости, купил корыто думай САМ где будешь её парковать.

    У меня 2 машины - но я сначала купил гараж, а потом машину и не ною что мне все должны парковку.

    За парковку на тротуарах и газонах вообще нужно лишать прав пожизненно.

    Юрий Бондарук reply Anonymous

    100%
  • Руслан Нелюбин

    Давно потрібно було розширити дорогу від перехрестя Д.Нечая і до Коцюбинського.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up