П’яний поліцейський за кермом «ВАЗу». Зловили замначальника кримінальної поліції Калинівки

П’яний поліцейський за кермом «ВАЗу». Зловили замначальника кримінальної поліції Калинівки
  • Сьогодні, 18 лютого, в Калинівці зупинили автівку «ВАЗ». За кермом був нетверезий водій.
  • За інформацією наших джерел, це заступник начальника сектору кримінальної поліції Калинівського райвідділу Юрій Рибак.
  • Поліція розпочала службове розслідування.

На інформресурсі обласного главку поліції повідомили про початок службового розслідування.

«18 лютого близько 1-ї години ночі у місті Калинівка патрульні поліцейські зупинили автомобіль «ВАЗ», за кермом якого перебував працівник Відділення поліції N1 Хмільницького районного відділу поліції, — йдеться у повідомленні. —  Патрульні поліцейські склали на водія протокол за статтею 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції)».

У відомстві додають, що за цим фактом начальник обласної поліції призначив службове розслідування, яке проводить Управління головної інспекції обласного главку поліції.

Відео дня

У соцмережах виклали подробиці про подію.

Зокрема, громадська активістка Юлія Гурман пише, що сьогодні вночі працівники поліції зупинили службовий автомобіль поліції, за кермом якого перебував заступник начальника сектору кримінальної поліції Калинівського райвідділу Юрій Рибак.

«Його було доставлено до лікарні для освідування, звідки він успішно втік. Справу намагаються замяти — але вона на контролі у ГО ДОСТА», — зазначає активістка.

Читайте також:

ДТП біля «Набережного кварталу». Декілька екіпажів поліції блокували п’яного водія BMW

Збої в роботі «Приватбанк» та «Ощадбанк». Також зазнали атаки сайти Міноборони та ЗСУ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (49)
  • Анатолий Тур

    Сала лучше патрульні купили б йому на закуску щоб не похудав - а занімаються  дурницею - по лікарнях возять а Він - ЗДОРОВИЙ тікає з

    відтіля. Як патрульним не стидно ?
  • Alexey Shytov

    "мусора-не люди" (с) арсен аваков
  • Виктор Виктор

    Все нормально, їм можна 👌
  • Інна Ордиховська

    І нічого не буде,у них рука руку миє.Ворон ворону око не виклює.А те що вони всі.......заслуговують на покарання сумніву немає.

keyboard_arrow_up