П'яний на «ВАЗ» наїхав на маму з візочком. У дитини важкі травми

П'яний на «ВАЗ» наїхав на маму з візочком. У дитини важкі травми
  • Жахлива аварія сталася у Гайсинському районі. Підхмелений чоловік наробив великого лиха — збив матір з малесенькою дитиною. За життя немовляти борються медики.

Аварія сталася 29 червня на вулиці 1-го Травня в селі Ладижинські Хутори Гайсинського району. О 19.46 про неї повідомили поліцію.

У поліції кажуть, що водій «ВАЗ-21011» не впорався з керуванням, внаслідок чого травмував дівчинку, 2020 року народження. 

— За попередньою інформацією, наїзд стався, коли 29-річна місцева жителька везла дитячий візочок з донькою, рухаючись узбіччям вулиці. На місці події слідчо-оперативна група поліції провела першочергові слідчі дії. Освідування водія засвідчило, що він перебував у нетверезому стані, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — 47-річного  місцевого жителя, який перебував за кермом «ВАЗу», затримано в процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Відео дня

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Триває розслідування.

 

Читайте також:

Пенсіонер, якого збив легковик на Пирогова, помер у лікарні. Шукають очевидців

Електросамокат на дорогах та тротуарі. ТОП-7 безпечних порад для водіїв

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (27)
  • Олена Бойко

    Бідна жінка... сподіваюсь дитина виживе
  • Elena Karachunskaya

    Тварь посадить на пожизненно !
  • Инна Музыка

    Господи,щодня дтп! Лише новина промайнула,помер чоловiк що переходив на Пирогово..Тепер дитинка травмована! В чому причина таких частих аварiй..

    Семен Сосницкий reply Инна Музыка

    Причина в тотальной коррупции мусоров. Даже за массовое убийство людей по пьяни можно отмазаться и ни дня не просидеть в тюрьме.
  • Pavel Shmell

    От таких тварів які напьются (і не то шо просто помалу їде додому) а і Шумахера включає на гнилих жигулях, щоб блатнути я бы живцем закопав на*уй! Одна жінка з каляскою, с*ка а ты її не минуло чмо!!!!

keyboard_arrow_up