Просять облаштувати пішохідні переходи на трьох перехрестях. ПЕТИЦІЯ

Просять облаштувати пішохідні переходи на трьох перехрестях. ПЕТИЦІЯ
  • Таку петицію подали сьогодні, 25 липня. Її автором є Віталій Боровик. Чоловік зазначає, що на цих трьох перехрестях перейти дорогу за правилами не реально.

Мова про «зебри» на перехрестях по Лук'яненка, Чехова, Привокзальній.

«У Вінниці є проблема: перейти по правилам дорогу пішоходам. Іноді виникає відчуття, що ти маєш вміти телепортуватись на інший бік вулиці. Місцеві мешканці підтвердять: в районі парку Інтеграл на Тяжилові (і в інших місцях) перейти дорогу можна тільки не по правилам, — цитуємо текст петиції. — Маю на увазі перехрестя: Чехова — Лук'яненка (є 3 з 4 переходів), Лук'яненка — Шимка (0 з 4), на початку парку Інтеграл біля залізничного переїзду (0 переходів). Також є чудове перехрестя Лебединського — Привокзальна — Брацлавська, де до заправки ОККО (а по факту для руху по одній зі сторін вулиць Лебединського і Привокзальної) неможливо перейти. Я ще розумію, якби хоч десь можна було перейти по правилам, але ні в радіусі 100, ні 500 метрів цього зробити неможливо».

Автор звернення закликає облаштувати переходи якнайскоріше, аби вберегти здоров'я вінничан.

Відео дня

«Прошу усунути цю проблему якнайшвидше, адже це безпека і здоров'я громадян, які щодня наражають себе на небезпеку, — каже автор петиції. — ДТП та ПДР навіть під час війни ніхто не відміняв».

Ознайомитися з петицією та підтримати її ви можете за посиланням.

 Вінничанин Іван Матвейчук, нагадаємо, у петиції пропонує замінити бюст Івана Бевза, який знаходиться навпроти єзуїтського монастиря за адресою вулиця Соборна, 17, на бюст Герою України Скакуну Віталію.

 

Читайте також:

Цими вихідними поліцейським тричі пропонували хабарі. Домовитися не вийшло

На Соборній Nissan збив дівчину на електросамокаті. ВІДЕО

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up