Просять не піднімати вартість проїзду у громадському транспорті. ОПИТУВАННЯ

Просять не піднімати вартість проїзду у громадському транспорті. ОПИТУВАННЯ
  • Спочатку стало відомо, що зросте вартість проїзду у маршрутках. Згодом ціну квитка вирішили підняти і у іншому громадському транспорті. Вінничани обурені та намагаються це змінити.

Не піднімати проїзд у громадському транспорті — таку назву має петиція, яку опублікували 8 травня. За цей час звернення підписали 236 людей з 350 необхідних.

— Не підтримати рішення Вінницької транспортної компанії, яка просить в міськради підвищення вартості проїзду в тролейбусах, трамваях та автобусах, — коротко висловлює свою позицію автор Олександр Мороз.

До кінця збору підписів залишилось вісім днів. Підтримати петицію можна за посиланням.

Відео дня

З 1 червня, нагадаємо, піднімають плату за проїзд в маршрутках. Замість 6 буде 10 гривень. На маршрутах 25Н, 30А і 30Б проїзд коштуватиме 12 гривень. Здорожчання пов’язують з підвищенням вартості запчастин, палива та зі зростанням «мінімалки».

30 квітня Олександр Мороз також подав петицію у якій просив «Відмінити рішення виконкому Вінницької міської ради про підняття проїзду у маршрутках з 1 червня». Мерія 18 травня дала на звернення відповідь. Детально про це у матеріалі: Чи здорожчає проїзд у маршрутках? Мерія дала відповідь на петицію.

Опитування

Чим Ви будете добиратись після здорожчання проїзду?

 

Читайте також:

Місто без гарячої води та здорожчання проїзду: важливе за 19 травня на 20minut.ua

Грози сьогодні будуть, але не скрізь. Кого оминуть опади та сильний вітер

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (66)
  • Natalia Lesovych

    Я за Садового і за Зе не голосувала. Чому я маю за когось дурного петицію підписувати. Хто голосував за них хай собі голову і морочать
  • алена логутенко

    Ужас!
  • Это много по 7 гр надо б хотябы по 5 пандемия кончается имейте совесть!!!
  • Люда Кочура

    можливо,при умові,що учні будуть їздити безкоштовно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up