Пропозиція на 8 000 зарплати. Шукають 150 бажаючих служити в дорожній поліції

Пропозиція на 8 000 зарплати. Шукають 150 бажаючих служити в дорожній поліції
  • Сьогодні, 11 липня, почали прийом анкет в патрульну поліцію. Шукають 150 людей для роботи на трасах і в місті.
  • Головний поліцейський області сказав: «Ми очікуємо людей, які готові віддати частину свого життя службі».
  • А начальник «копів» міста додав, що основна вимога до кандидатів - готовність часто їздити у відрядження.
  • Яка це буде робота та який конкурс доведеться пройти, аби здобути місце на 8 тисяч зарплати?

Із 150-ти людей, які мають набрати для роботи в поліцію, більшість буде працювати у новій, дорожній поліції. Цей підрозділ патрулюватиме траси міжнародного значення. Стежити за дотриманням правил дорожнього руху, ловити порушників та реагувати на ДТП на 180 кілометрах дороги від Могилів-Подільського до Вінниці і далі – до кордону із Хмельницькою областю.

– Ми не говоримо про те, що це буде ДАІ. Це абсолютно новий підхід до роботи, – говорить начальник обласного управління Нацполіції Юрій Педос. – Абсолютно нова дорожня поліція для безпеки дорожнього руху, виявлення порушників і цілодобового патрулювання напрямків, визначених управлінням превентивної діяльності. Місце дислокації нарядів дорожньої поліції буде погоджуватися з нами. 

Юрій Педос пояснив, чим відрізняються раніше створені у районах області групи реагування від дорожньої поліції. Перші реагують на виклики по «102» по всій території. А дорожні поліцейські працюватимуть виключно на дорогах. Вони слідкуватимуть за порядком на двох магістралях, які проходять Вінниччиною, М12 та М21. 

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Aro в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

 

На яких авто патрулюватимуть трасу дорожні «копи»? На «Тойотах Пріус», «Хюндай Сонатах» і «Міцубісі Аутлендерах», що стоять, як сказав начальник управління патрульної поліції Вінниці Редван Усеінов, у них на балансі. 

Він також розповів, що два наряди дорожніх поліцейських вже місяць працюють на відрізку траси від села Махнівка до Літинського посту:

– Але два автопатруля – це дуже мало. Вони не встигають реагувати на всі види порушень правил дорожнього руху.

Відео дня

Із набраних за конкурсом людей планують сформувати ще кілька нарядів, що працюватимуть позмінно. Усього буде водночас вести патрулювання трас 8 автопатрулів.

 

Анкети бажаючих взяти участь у конкурсі почали приймати сьогодні, 11 липня. Звершиться прийом документів 30 липня. Далі на кандидатів чекає конкурсний відбір у п’ять етапів, який завершиться співбесідою із комісією. У комісії працюватимуть п’ятеро людей – по двоє представників від громадськості та поліції і один представник внутрішньої безпеки.

– Ми будемо приймати анкети всіх бажаючих служити в лавах Національної поліції, – сказав Редван Усеінов. – Буде в нас 150 вакантних місць – до дорожньої поліції, до лав патрульної поліції, яка обслуговує місто Вінницю, і до лав нового підрозділу реагування патрульної поліції. Створимо підрозділ реагування на допомогу патрульним поліцейським. Коли скоюється тяжкий кримінальний злочин, вони будуть реагувати.

Вимоги до кандидатів стандартні для поліції: громадянство України, повна середня або вища освіта, вік від 20 до 35 років і фізична підготовка. Зарплату обіцяють від 8 тисяч гривень за готовність працювати по 12 годин на добу, інколи без вихідних та часто їздити у відрядження.

– Ми очікуємо людей, які готові віддати частину свого життя службі в поліції, – сказав Юрій Пелос.

– Не мало важливий критерій – готовність служити в будь-якому місті України в інтересах служби, тому що у нас дуже багато відряджень, – додав Редван Усеінов.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (26)
  • Олексій

    «Заради служби» — радянсько-соціалістична психологія і формулювання питання. У тих же копів будуть діти і службою вони їх не годуватимуть, у таких спірних питаннях лікарняне ліжко, холодильник, навчання дітей завжди виходять правими поверх патріотизму та відданості.

    Olvol reply Олексій

    Радянська психологія? А ви її хіба пам'ятаєте? За 15 років знесли ВСІ чорні і страшні бараки міста і набудували хрущівок. Робота - кожному, центр зайнятості допомагав в 3-денний строк! з трудовою книжкою. Тролейбус з вокзалу на Вишеньку йшов 25 хвилин, а не 40. Кораблик в Сабарів по 5 копійок. Більше 20 великих заводів. І це далеко не все

    Олексій reply Olvol

    Не йшов він туди 25 хвилин, не розказуйте. І трава така сама по зеленості була. Зараз місто теж активно будується, всі хто хоче, роботу знаходить, у центрі зайнятосні море вакансій для профосвіти є. Залишаються  дуже вумні після ВФЕУ і подібних по паршивості контор, але то їхні проблеми.

    Первий reply Олексій

    Как сказал один финансовый аналитик за годы независимости в Украине наибольшее достижение это создание магазинов АТБ, остальное все только развалено...

    Олексій reply Первий

    Це його ІМХО.

    Olvol reply Олексій

    Скільки вам років? На Леніна тролейбуси їздили так, що аж підкидувало. Від Нансена до Універмагу 8 хвилин їзди було.

    Житло було безкоштовне. А зараз середньої зарплати по країні, помноженої на 10 років (не відкладаючи навіть на те, щоб зварити собі ячку) не вистачить на однокімнатне нове житло.

    Олексій reply Olvol

    Років достатньо. Житло було державним, але НЕ безкоштовним. Його можна було викупити у держави — не робіть підміну понять, хіба що ви не понаїхавший расєйський відставник яких тут розквартирували огого скільки. Підкидувало, бо після німців наші навіть не компетентні були бруківку переукласти, машин не було від повальної бідності, може тому і швидше було.

    Olvol reply Олексій

    Така "бідність" була, що в сараї знайшли кілька старих відер (!) від оливкової олії і олії з виноградних кісточок. І на книжці було більше ста тисяч.

    Olvol reply Олексій

    Ну і що? Через засилля машин люди хворіють на онкозахворювання. Так що в СРСР як раз був баланс. І найгоголовніша цифра, проти якої ви не попрете: 100-літні люди були не кілька на область, а майже в кожному селі.

    Середня тривалість життя становила 78, а не 63 роки.
  • Жора

    А на ликероводочный завод ,что по Нансена ...

    Не набирают работяг?

    Olvol reply Жора

    Работа ради работы - это абсурд. А польза от ликероводочных заводов может быть только в 1 случае: если продукция идет на экспорт по хорошей цене.

    Olvol reply Жора

    Давайте посмотрим правда в глаза. Упадок пивзавода и ликероводочного - это хорошо, особенно учитывая, что минимум каждый двадцатый прохожий пьян настолько,что видно даже на ходу. Страна алкоголиков?! Химзавод развалился - тоже хорошо, очень загрязнял нам воздух. А вот подшипникового, лампового и всех заводов на Вишенке - и правда жаль.

    Олексій reply Olvol

    Ламповий завод розвалився би при чи без СРСР. Його просто перепрофілювати неможливо було. Хімзаводу допомогли розвалитись.

    Olvol reply Олексій

    Ну як це не можна було перепрофілювати? Приміщення, столи, світильники точно підійшли б для якогось іншого заводу! Кінець-кінцем можна було почати виготовляти замість радіоламп прості лампи в люстру, а то купуємо імпортні...

    Олексій reply Olvol

    В Україні є 2 заводи по «простим лампам», і ті  не знають де товар збути. Там робили радіолампи (в т.ч. військового призначення), технологія яких не може бути перепрофільована і вже тоді була морально застарівшою, останніми роками робились як комплектуючі.

    А цехів з «простих столів» у 90-х було стільки, що не треба до інтегралу їхати.

    Задунайский Торонтуй reply Олексій

    Там одному только стеклозаводу цены не было...

    Olvol reply Задунайский Торонтуй

    Им это как горохом об стенку. Они считают, что вывоз провинившихся на лесоповал и прокладку магистралей - эо "злочинный геноцид"
  • Vladimir Molotov

    СЛУЖБЫ! Для СЛУЖБЫ! Хотя, так как вы собираетесь "служить", то это как раз таки подходит.

    п.с. не забудьте побольше мест для бухгалтеров и менеджеров оставить
  • Olvol

    Вахтовикам положено не більше 7 діб роботи на місяць. Це так на офіційній роботі обманюють! А що на неофіційній!

    Олексій reply Olvol

    150 чел / 8 екіпажі / 2 копи  = приблизно 11 днів в місяць. Але це не вахта в 24 год чи більше, тому, може бути.

    Olvol reply Олексій

    Є трудовий кодекс, який каже, скільки годин роботи йде на ставку. Більше 7 суточних чи 14 12-годинних чергування в місяць - це вже має оплачуватися додатково.

    І так, робота з 8 до 20 чи навпаки - це все-таки вахтова.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up