Пропонують пустити автобус з Барського шосе на Старе місто через вулицю Нечая

Пропонують пустити автобус з Барського шосе на Старе місто через вулицю Нечая

Єдиний район де немає ні трамваїв, ні тролейбусів це Старе місто. Більшості мешканцям району доводиться щоденно добиратись з пересадками на роботу та навчання. Вінничани пропонують варіант вирішення проблеми.

На сайті вінницької міської ради оприлюднили петицію «Створення нових маршрутів автобусів зі Старого міста на Барсьше шосе через вул. Д. Нечая».

«Усім, хто живе на Старому місті відомо, що це єдиний район де немає ні трамваїв, ні тролейбусів. Більшості мешканцям цього району доводиться щоденно добиратись з пересадками до місць роботи, шкіл, дитячих садків, тощо. І якщо на Вишеньку можна ще добратись за маршрутом 7 (і то автобуси по цьому маршруту їздять з величезним інтерсалом і його можна було б зменшити), то на Барсьше шосе прямого маршруту немає. (Їздить маршрутку з Педучилища, але вона прямує через старогородський міст і цим маршрутом має змогу користуватись лише частина мешканців Старого міста», - зазначає автор Захар Муляр.

Корисне посилання

Актуальні ціни на ЗАЗ у Вінниці на Automoto.ua.

Вінничанин пропонує створити прямий автобусний маршрут, який буде пролягати через вул. Д. Нечая, через Соборну на Барське Шосе.

Відео дня

За словами Захара, такий напрямок суттєво допоможе мешканцям Старого міста з пересуванням по місту, а також, однозначно, буде окупати свою діяльність, через великий попит на подібний маршрут.

Петицію підписали 150 людей.

До кінця збору підписів залишилось: 11 днів

Звернення можна підтримати ТУТ.

Нагадаємо, що вінничанин Олексій пропонує створити муніципальний коворкінг центр
 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Богдан Пупкин

    было бы не плохо что бы ездили не до вокзала западного а к садовому или мед городку! туда сейчас только 16а доезжает и то с такими задержками что пиндец!
  • Стар Вит

    Таку петицію підтримаю, так як сам проживаю в тій місцевості. 21й їде з Педучилища і на 8го Березня повертає в сторону міста. Тобто до Данила Нечая скажим так далековато. Було б непогано пусти з Примакова через Д.Нечая і покиївській. Як говориться ті хто проживають в даній місцевості той зрозуміє
  • Таварисч

    "то на Барсьше шосе прямого маршруту немає"  -  Я дико извиняюсь, а 21-й автобус откуда и куда едет каждые 20 минут?
  • Олег Викторович

    Коли були маршрути  56, 55, 53, 21(до Квятика) було в рази зручніше і дешевше ніж зараз!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up