Про смертельну аварію з велосипедистом: автомобіль належить судді

Про смертельну аварію з велосипедистом: автомобіль належить судді
  • Автомобіль Nissan Murano, який збив велосипедиста під Вінницею, зареєстрований на суддю Вінницького апеляційного адміністративного суду Олександра Боровицького.
  • На місце пригоди приїжджав навіть прокурор, який відомий тим, що не доводить резонансні справи до суду.

За попередньою інформацією, велосипедист перетинав проїжджу частину по пішоходному переходу під Якушинцями, коли його збив водій за кермом Nissan Murano. Чоловік загинув миттєво. Його тіло відкинуло на десяток метрів. На асфальті не помітно слідів від шин авто від різкого гальмування. Саме авто стоїть ще на 15 метрів далі від тіла загиблого.

Автомобіль на хмельницьких номерах, який сьогодні, 3 серпня, збив велосипедиста під Вінницею на пішохідному переході, зареєстрований на суддю Вінницького апеляційного адміністративного суду Олександра Боровицького. Про це ми дізналися, коли подивилися реєстрацію автомобіля за номерними знаками.

Олександра
Боровицького
ми бачили на місці ДТП

Ще бачимо такий автомобіль у декларації судді за 2017 рік. Сам суддя родом із Хмельницького.

Відео дня

Коли наш журналіст приїхав під Якушинці, то бачив Боровицького на місці пригоди. Журналіст підійшов до нього, щоби дізнатися, чи не є чоловік свідком пригоди, на що той відповів, що нічого не знає. Після цього чоловік кудись пішов. Крім поліцейських та лікарів на місці більше нікого ми не бачили.

Боровицький з’явився на місці знову аж тоді, коли приїхав прокурор Ігор Совгира. Ми спостерігали, як його Volkswagen Passat припаркувався біля місця ДТП.

Прокурор Совгира нам відомий тим, що він веде справи смертельних ДТП, учасниками яких стали члени родини калинівських чиновників Браніцьких. Про ці аварії ми писали в матеріалі «Розслідувати не можна забути? Син чиновника на смерть збив дитину — справа досі не в суді».

Читайте також:

Батько прокурора Дмитро Совгира працює… у Вінницькому апеляційному адміністративному суді. Саме там, де працює і власник автомобіля, який на смерть збив велосипедиста.

У повідомленні прес-служби поліції області пишуть, що пенсіонер перетинав дорогу з велосипедом.

Зважаючи на вищевикладене, ми будемо слідкувати за розслідуванням цієї аварії та повідомимо читачів про результати.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (31)
  • Сігізмунд

    Боровицький де?
  • Владислав Голюк

    Прочитав коментарі і не зміг залишитися осторонь цього бруду і необґрунтованої ненависті до представників судової гілки влади. Люди, схаменіться, де взялося стільки зла і безсердечності? Перед тим, як когось критикувати і гнівно висловлюватися, а також міряти всіх на один аршин, ніхто навіть не задумується над тим, що це за людина, і за яких обставин все відбулося...головне, що журналіст зазначив, що ДТП за участю судді... і посипались гнівні коментарі... Я особисто дуже добре знаю Олександра Андрійовича як чудову і добру людину, як висококваліфікованого професіонала, як відповідального і працелюбного суддю, як людину з активною життєвою позицією, адже я тривалий час працюю його помічником. Так, сталася невиправна трагічна подія, однак це дорога і ніхто, на жаль, не застрахований від подібних ситуацій. Будьте розсудливі!

    Вася reply Владислав Голюк

    А що говорить суддя? Хто винен?

    Юрий Бондарук reply Владислав Голюк

    "адже я тривалий час працюю його помічником"...хто б сумнівався)))

    А те, що люди НЕНАВИДЯТЬ суддів, то це виключно їхня провина! Що заслужили, те й мають!
  • fank franko

    Шановні,згадайте класиків марксизму:В країні з капіталістичнім напрямком розвитку всі силові і правоохоронні органи захищають права і свободи можновладців і "властьімущих"! Які ще Вам роз'яснення потрібні.Самі вибрали за гречку та інші  "цінності",а тепер нарікаєте.Насолоджуйтесь країною,яку самі створили!
  • Юрий Бондарук

    Судьи (прокуроры, менты) у нас, это каста "НЕПРИКАСАЕМЫЕ", им можно всё! И когда это изменится - НЕ ИЗВЕСТНО!

    Николай Станкевич reply Юрий Бондарук

    А ТЫ ВОЗЬМИ АВТОМАТ И ВСЕ ИЗМЕНИ..ЧТО СЛАБО??? ИЛИ ТОЛЬКО ТУТ ХЕРОЙ ХАРКАТЬ НА ПРАВООХРАНИТЕЛЬНУЮ СИСТЕМУ ТАК КАК ЭТО ДЕЛАЕТ ЭТОТ СЕПАРАТИСТ ПИСАТЕЛЬ СБЕЖАВШИЙ С ДОНБАССА...

    Юрий Бондарук reply Николай Станкевич

    ...уже меняли))) и реформировали))) и что изменилось?

    Николай Станкевич reply Юрий Бондарук

    ЮРА!!! А ЧЕМ ВЫ НЕ ДОВОЛЬНЫ..???? СЕГОДНЯШНЕЙ СИТУАЦИЕЙ В СТРАНЕ???? ДА У НАС ИДЕТ ВОЙНА..!!!  ВСЕ ЗАБЫВАЮТ ОБ ЭТОМ !!! А ТУТ ПИСАТЕЛЬ СЕПАР  ПОДНИМАЕТ  СВОИМИ СТАТЬЯМИ ШУМ И  НЕУДОВОЛЬСТВИЕ  ПРАВООХРАНИТЕЛЬНЫМИ ОРГАНАМИ  И В ОБВИНЕНИЯХ ВСЕХ ГРЕШНЫХ РОДСТВЕННИКОВ.. А ТАКЖЕ ЛЕПИТ К ВСЯКОМУ ДТП ВИННЫХ И НЕ ВИННЫХ...ОН ЧТО ПРОКУРОР ИЛИ СУДЬЯ ОБВИНЯТЬ НЕ ТОЛЬКО ПРИЧАСТНЫХ К ПРОИСШЕСТВИЯМ НО ИХ РОДСТВЕННИКОВ..КТО ЕМУ ДАЛ ПРАВО ВМЕШИВАТЬСЯ В ЛИЧНУЮ ЖИЗНЬ ГРАЖДАН..А У НАС НАРОД С ХОХЛЯЦКОЙ НАТУРОЙ ЧТО НЕ ТАК ТО ВСЕ ХРЕНОВО..НАДО НАЧИНАТЬ РЕФОРМУ С СЕБЯ А НЕ С СОСЕДА...

    Юрий Бондарук reply Николай Станкевич

    При чем здесь "сегодняшняя ситуация в стране"? Чем я недоволен? Тем, что реХворма судовой системы прошла ТОЛЬКО на бумаге. Судьи как были на своих местах так и остались как брали бабло, так и берут. Как выносили незаконные приговоры так и выносят. А следователя пока не "заинтересуешь", так до тех твоим делом НИКТО заниматься и не будет. СПРАВЕДЛИВЫЪХ РАССЛЕДОВАНИЙ как не было так и нет - вот чем я недоволен!  Может кто не сталкивался с работой "правоохранительных органов", как ты их называешь, тот не знает. А я сталкивался и неоднократно и ООООООЧЕНЬ хорошо знаю их грязную работенку! А по поводу войны....так НЕТ ЕЕ! Фактически то она идет, но....не война....АТО...называли, сейчас как то по другому да и .... это отдельная тема и непростая. Да и не об этом мы сейчас дискутируем. Слава и Почет ребятам, которые сейчас ТАМ стоят, но они стоят за Украину, за лучшую жизнь, за нас в конце концов, а НЕ ЗА ТОТАЛЬНУЮ КОРРУПЦИЮ В ПРАВООХРАНИТЕЛЬНЫХ ОРГАНАХ, СУДЕБНОЙ И ПРОКУРОРСКОЙ СИСТЕМЕ и не надо смешивать это все в одну кучу и путать людей, Николай!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up