Київській міст частково відкрили для проїзду. Фоторепортаж з місця

Київській міст частково відкрили для проїзду. Фоторепортаж з місця
  • В понеділок, 27 листопада 2017 року, в обох напрямках відкрили рух по Київському мосту.
  • Тролейбус №10 сьогодні ще їздитиме через Київський міст, але з завтрашнього дня – по Центральному, як і було до реконструкції.

«Ремонтні роботи на Київському мосту не припиняються. Проте, для зручності мешканців міста,  з понеділка, 27 листопада, тут відкрито технологічний проїзд в обох напрямках для громадського та легкового транспорту. Транзитному та великогабаритному транспорту наразі по мосту їхати заборонено. Оскільки роботи під мостом і на тротуарній частині проводяться й надалі, періодично рух мостом перекриватимуть, про це вінничан повідомлятимуть завчасно. Швидкість руху по мосту не має перевищувати 10 кілометрів на годину», - повідомляють в вінницькій мерії.

Наш журналіст слідкує за рухом на мосту. Маємо фото з місця:

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ЗАЗ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Відео дня

Як зазначив директор департаменту капітального будівництва міської ради Ігор Кравець, більшість робіт по реконструкції мосту вже проведена.

«Згідно лабораторних дослідженнях на міцність бетону мосту, які проводились спеціалістами випробувальної лабораторії Вінницького національного технічного університету, отримані позитивні висновки – і, відповідно, можна відкрили технологічний проїзд в обох напрямках», - каже посадовець.

Сьогодні ще тролейбус №10 їздитиме через Київський міст, але з завтрашнього дня – по Центральному, як і було до реконструкції.

По іншій частині об’єкту роботи продовжаться навесні 2018-го, але вже без перекриття руху для приватного автотранспорту. 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Александр Балаганов

    Зная кто,сколько и за какие деньги ремонтирует этот мост-рекомендую перед въездом одевать спассательные жилеты и не блокировать двери в машинах.
  • Сергій Мельник

    По соборній обмеження руху не планується (з 8.00 до 20.00)?

    Старуха Шапокляк reply Сергій Мельник

    вы когда едете, на знаки смотрите? их же и не снимали! Просто была договоренность временно не штрафовать за проезд по этой улице.
  • Старуха Шапокляк

    Все так и поехали 10 км/ч. Как только вечер, все будут ехать со скоростью до 40 до 80.

    Виталий Соловьёв reply Старуха Шапокляк

    Там "лежачие полицейские" по всему мосту, так что особо и не разгонишся....
  • Старуха Шапокляк

    Не отменяйте 10 троллейбус через этот мост! от Черновола до автовокзала суммарно посадка и высадка не менее 30 человек. Значит он кому-то нужен!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики 16:41 «Головне в житті сісти в правильний вагон». В Іванові вручили СміхоОСКАР і згадували Олега Чорногуза 16:02 Вінницькі спортсмени здобули сім медалей на чемпіонаті Європи 15:30 Шоколадна паска з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 15:03 У Вінниці суд відправив під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 14:43 Пам'ять Дениса Бабія «Трейна» вшанували чемпіонатом України і юнацьким турніром photo_camera 14:40 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 14:04 Вінниця передала військовим дрони та тепловізори
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up